seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Sevgili yetkililer
normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun halloldu. Bu işlerle çok ilgili olmayan insanları büyük zahmetten kurtarıyor ürününüz. Bu sebeple kullanması kolay bir platformdan bir bağış hesabı açmanızı öneriyorum. bu sizi bir nebze olsun motive ederken durumu olan arkadaşlarda yardımcı olmaktan memnun olurlar diye düşünüyorum.
Bir de çok önemli olmamakla birlikte bir sorunumu dile getirmek istiyorum. Favoriler kısmına bizim cihazlarda (mi box s) herhangi bir ekleme yapılamıyor. yoksa ben mi beceredim. her neyse o kadar kusur kadı kızında da olur.
emekleriniz için tekrar teşekkürler.
önerileri m ve sorunlarım daha önce dile getirilmişse kusura bakmayın. yoğunluğumdan dolayı çok fazla araştıramadım.
normalde kullandığım ürünlerle ilgili geri bildirim bırakmak hiç adetim değildir. Ama muhteşem bir ürün geliştirmişsiniz. hepinize gerçekten teşekkürler muhteşem. Hatta bir güncellemeden sonra (mi box s) programınız çalışmamaya başlayınca çok üzüldüm. ama yeniden yükleyince sorun halloldu. Bu işlerle çok ilgili olmayan insanları büyük zahmetten kurtarıyor ürününüz. Bu sebeple kullanması kolay bir platformdan bir bağış hesabı açmanızı öneriyorum. bu sizi bir nebze olsun motive ederken durumu olan arkadaşlarda yardımcı olmaktan memnun olurlar diye düşünüyorum.
Bir de çok önemli olmamakla birlikte bir sorunumu dile getirmek istiyorum. Favoriler kısmına bizim cihazlarda (mi box s) herhangi bir ekleme yapılamıyor. yoksa ben mi beceredim. her neyse o kadar kusur kadı kızında da olur.
emekleriniz için tekrar teşekkürler.
önerileri m ve sorunlarım daha önce dile getirilmişse kusura bakmayın. yoğunluğumdan dolayı çok fazla araştıramadım.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti forumbere mesajı için:
- TeJR • tengildet • Turan_Turkaz
- Değerlendirme: 4.55%
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Güzel sözleriniz için teşekkürler. Bizleri motive ediyor.forumbere yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 9:32 pmSevgili yetkililer
Öncelikle favorilere ekleme yapabilmeniz için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir nasıl yapıldığını ve diğer avantajlarını görmek için viewtopic.php?f=2&t=24 adresine bakınız, açıklamada nasıl favorilere ekleme yapacağınızda diğer bilgilerle birlikte yazılı.Bir de çok önemli olmamakla birlikte bir sorunumu dile getirmek istiyorum. Favoriler kısmına bizim cihazlarda (mi box s) herhangi bir ekleme yapılamıyor. yoksa ben mi beceredim.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- Turan_Turkaz • TeJR
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Mevcut kullanıcı adım ve şifrem ile giriş yapamadım ama yeni bir kullanıcı adı ve şifre ile sorun halloldu.tengildet yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 9:40 pm
Öncelikle favorilere ekleme yapabilmeniz için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir nasıl yapıldığını ve diğer avantajlarını görmek için viewtopic.php?f=2&t=24 adresine bakınız, açıklamada nasıl favorilere ekleme yapacağınızda diğer bilgilerle birlikte yazılı.
Hızlı cevap ve çözüm için teşekkürler.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti forumbere mesajı için:
- tengildet • Turan_Turkaz • TeJR
- Salman003
- 4
- Teşekkür etti: 6 kez
- İletişim:
Android cihazda çalışmıyor dönüp kalıyor ve hata veriyor bir bendemi oluyor yoksa sizlerde de varmı
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Salman003 mesajı için:
- Turan_Turkaz • TeJR
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Bildirilen bir sorun yok şu ana kadar. Öncelikle hangi cihaz ve android sürümü nedir? ikincisi o hata bir önceki sürümde vardı . dilerseniz uygulamayı kaldırın sonra sitemizden yeniden indirip kurun sorun muhtemelen düzelecektir.
- Turan_Turkaz • TeJR • Salman003
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- Teşekkür etti: 48 kez
- İletişim:
Dün Akşam Philips Android Tv si olan bir arkadaşıma kurdum en son verilen. 1.86 yazılımı.
Uygulama yüklendikten sonra, Afişlerin üstünde Logo sabit kaldı ve görüntü dondu.
Sonrasında. TV'nin fişini çektim. 5-10 saniye sonra taktım. Şu anda normal şekilde kullanıyor.
Denemediyseniz eğer, Programı kurduktan sonra Programın kurulu olduğu cihazın fişini 1 kere sök tak yapmanızı öneririm.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti hakan2200 mesajı için:
- TeJR • tengildet • Turan_Turkaz
-
- 4
- Teşekkür etti: 5 kez
- İletişim:
Emeğiniz için teşekkür ederim
Sorunum İzlemeye devam et bölümündeki filmler için kaldır butonu konulması iyi olur.
Sorunum İzlemeye devam et bölümündeki filmler için kaldır butonu konulması iyi olur.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ykk mesajı için:
- TeJR • Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
- Turan_Turkaz • ykk
- Mersis
- 4
- Teşekkür etti: 153 kez
- İletişim:
Bende sorun anlamadığım şekilde bitti.
Kıl biri olduğum için bütün uygulamaları kaldırılıp baştan kurulum yaptım.
SeyirTürk çalışıyor.
Yaptıklarım ; açılmayan cihazlarda önce vpn kurdum (dsmart 'da böyle çalışıyor) çalıştı.
Benim internette hiç sorun yoktu ama çalışan Beelink 'de bile çalışmayınca onada vpn kurdum çalıştı.
Televizyon daki uygulamaları komple sildim baştan kurdum çalıştı.
Arada ön belleğe alınan verileri silmek işe yarıyor.
Uygulama içinde önbelleği temizle işe yarıyor.
Modemin fişini çekmek işe yarıyor.
Sonuç olarak ttnet 'de vpn siz çalışıyor.
Dsmart 'da vpn ile çalışıyor.
Şimdilik benim gördüğüm hiçbir sorun yok.
Kısaca çorba şekilde anlattım.
Kıl biri olduğum için bütün uygulamaları kaldırılıp baştan kurulum yaptım.
SeyirTürk çalışıyor.
Yaptıklarım ; açılmayan cihazlarda önce vpn kurdum (dsmart 'da böyle çalışıyor) çalıştı.
Benim internette hiç sorun yoktu ama çalışan Beelink 'de bile çalışmayınca onada vpn kurdum çalıştı.
Televizyon daki uygulamaları komple sildim baştan kurdum çalıştı.
Arada ön belleğe alınan verileri silmek işe yarıyor.
Uygulama içinde önbelleği temizle işe yarıyor.
Modemin fişini çekmek işe yarıyor.
Sonuç olarak ttnet 'de vpn siz çalışıyor.
Dsmart 'da vpn ile çalışıyor.
Şimdilik benim gördüğüm hiçbir sorun yok.
Kısaca çorba şekilde anlattım.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Mersis mesajı için:
- tengildet • TeJR • Turan_Turkaz
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Böyle uzun yazdığın için teşekkürler. Biz anlıyoruz. Geri bildirimin içinde ayrıca teşekkürler.
- Mersis • TeJR • Turan_Turkaz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir