![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var.
Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, Web iletişim kısmı, Facebook hesabı, twitter hesabı, youtube hesaplarını ben yönetiyorum, ancak TeJR da dilediğinde bu kısma müdahale ediyor.
Siz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz? Yazın yanıtlayayım. Teşekkürler.
Bir önceki sorunuzu da burada yanıtlayayım:
Film ve dizilerin detaylarını almak için farklı bir sistemimiz var diğer vodlara göre her dizi veya film için en az 4 adet site ziyaret edilip bilgiler alınıyor, bu noktada hata yapmamak adına scriptlerli kontrolü çalıştırıyoruz. Buda belli bir zaman ve büyük emek alıyor. Ayrıca bizlerde sizler gibi insanız ve çalışıyoruz zamanımız ona göre. Onun için hergün tek film veya tek diziyi eklemek çok anlamsız. 1 hafta toplanıyor ve tümüne birden zaman ayrııyor, hafta sonuna denk getirimeside bu yüzden ayrıca taktir edersiniz i hafta sonu daha çok kullanılıyoruz ve bu kullanımdan öncede uygulamayı güncel tutuyoruz.