Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tüm kullanıcılarımızın bayramını kutluyoruz. Mutlu bayramlar.
Bir süredir uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımız Kullandıkları UYGULAMAMIZIN ayarlarından önbellek temizleyip uygulamayı yeniden başlatarak (arka plandada kapatılımış olmalı) sorunu çözebilirler. Cihaz yeniden başlatrmada çözüm olabilir. 29.03.2025 - 19:00 viewtopic.php?t=709 konusundan geri bildirim verebilirsiniz.
Azerbaycanın eski Dağlık Karabağ Özerk Bölgesinde 27.09.2020-09.11.2020 tarihlerinde başlatılan ve zaferle sonuçlanan, ermeni teröristler tarafından 90'lı yıllarda kuşatılmış olan topraklarda elde ettiğimiz büyük zaferde bize kesintisiz ve kayıtsız şartsız desteklerini esirgemeyen tüm Türkiye Cumhuriyeti kardeşlerime sonsuz saygılarımı sunuyorum.
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Turan_Turkaz mesajı için:
En az senin kadar sevindim. Haksızca işgal edilmiş toprakların özgürlüğüne kavuşmasını büyük mutlulukla karşılıyorum. Bu mücadelede hayatını yitirmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara büyük şifa diliyorum. Azerbaycan'lı kardeşlerimizi tebrik ediyorum.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
Hepinize sonsuz minnettarlığımı sunuyorum. Allah sizden razı olsun. Lakin şu onur kırıcı "azeri" kelimesini kullanmamanızı rica ediyorum. Azerbaycanda 40 yakın etnik kökenden olan halklar var. Ya Azerbaycanlılar deyin, ya da Azerbaycanlı Türkler deyin. Çoğunlukta türkler var ama yine de Azerbaycanlı kardeşlerimiz demeniz daha uygundur. Saygılar
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Turan_Turkaz mesajı için:
Azerbaycandan selamlar olsun... çok sevincliyiz çok mutluyuz.
Sizleri çok ama çoook seviyoruz...bize ilk baştan düşünmeden destek veren Türk halkına teşekkürlerimizi sunarız,iyiki varsınız.
Zafer bizimdir!
Qarabağ Azerbaycandır!
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Serkanice mesajı için: