seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
kodi log u
C:\Users\[windows kullanıcı adınız}\AppData\Roaming\Kodi
içinedir, log u gönderirseniz sorunu çözebiliriz.
Ancak şunu söyleyeyim hiç bir kullanıcı adı ve şifre girmeseniz de menümüzün gelmesi lazım.
C:\Users\[windows kullanıcı adınız}\AppData\Roaming\Kodi
içinedir, log u gönderirseniz sorunu çözebiliriz.
Ancak şunu söyleyeyim hiç bir kullanıcı adı ve şifre girmeseniz de menümüzün gelmesi lazım.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
-
- 3
- İletişim:
Merhaba ustalar Kodi seyirtük reposu inmiyor seyirtürk sayfasindan bir aciklamasi varmidir?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
bir kaç mesaj üstte crome ile inmedğinden bahsedilmişti. Lütfen başka browser kullanarak indiriniz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
-
- 3
- İletişim:
Merhaba, yuklemeyi tamamladiktan sonra seyirTURK'u calistirmaya calistigimda asagidaki hatayi goruyorum loglarda:
Nasil cozebilecegimi biliyor musunuz?
Tesekkurler
Kod: Tümünü seç
2021-02-13 19:35:09.328 T:32176 ERROR: Control 50 in window 10025 has been asked to focus, but it can't
2021-02-13 19:35:16.008 T:2316 ERROR: Previous line repeats 1 times.
2021-02-13 19:35:16.008 T:2316 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'encode'
Traceback (most recent call last):
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.seyirTURK/seyirTURK.py", line 1077, in <module>
Basla()
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.seyirTURK/seyirTURK.py", line 167, in Basla
a = con_check_update()
File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.seyirTURK/seyirTURK.py", line 948, in con_check_update
f = f.encode('UTF-8').decode('UTF-8')
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'encode'
-->End of Python script error report<--
2021-02-13 19:35:16.534 T:2314 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.seyirTURK/
2021-02-13 19:35:16.577 T:32176 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.seyirTURK/) failed
Tesekkurler
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
kodi yi açın addons ta seyirturk reminin üzerine sağ tuşla tıklayın ayarlara gidin mac adresiniz yazılımı orada(silik bir şekilde)?
eğer varsa sorun ondan değildir.
Bulunduğunuz yerden seyirturk engellenmiş olabilir mi?
Bunu öğrenmenin bir yolu browser ile http://cekke.tk adresine bağlanın sizi selamlayan Sadri Alışık resmi görürseniz engellenmiyorsunuz demektir.
son olarak bizim sitemizden indirip kurduğunuzu varsayıyorum başka sitelerden yada adresten değil. Aksi taktirde bunu yapabilir.
-
- 3
- İletişim:
Yanitiniz icin tesekkur ederim. Ayarlarda silik sekilde MAC adresimi goruyorum. Seyirturk'un repo'sunu websitenizden kurdum, daha sonra addonu da bu repo uzerinden indirdim. Seyirturk'e baglandigim yer ev networkumle ayni yer, bilgisayarimdan rahatca ulasabildim cekke.tk adresine.tengildet yazdı: ↑Cmt Şub 13, 2021 10:34 pmkodi yi açın addons ta seyirturk reminin üzerine sağ tuşla tıklayın ayarlara gidin mac adresiniz yazılımı orada(silik bir şekilde)?
eğer varsa sorun ondan değildir.
Bulunduğunuz yerden seyirturk engellenmiş olabilir mi?
Bunu öğrenmenin bir yolu browser ile http://cekke.tk adresine bağlanın sizi selamlayan Sadri Alışık resmi görürseniz engellenmiyorsunuz demektir.
son olarak bizim sitemizden indirip kurduğunuzu varsayıyorum başka sitelerden yada adresten değil. Aksi taktirde bunu yapabilir.
Kullandigim kodi nispeten biraz daha eski - 18.3 (android box'ta system app oldugu icin kendim guncelleyemiyorum) sebebi bu olabilir mi?
EDIT: az once yeniden girmeyi denedim ve bu sefer calisti (belki kodi restarti gerekiyordu) Yardimlariniz icin tesekkur ederim!
-
- 3
- İletişim:
vip üye lik aldım kodu de rabbit alanı nasıl aktif edeceğim bilgilendirirseniz sevinirim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir