Slm millet
Kodi 19 yukleyebilirmiyiz artik ,seyirturk uygunmudur?
Kodi 19 yukleyebilirmiyiz artik ,seyirturk uygunmudur?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Re: Kodi 19 yukleyebilirmiyiz artik ,seyirturk uygunmudur?
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- kruisland
- 4
- Teşekkür etti: 5 kez
- İletişim:
Neyse Kodi 19 update yaptim, seyirturk eskisi gibi yine dogru durust Calismiyor, yarim yamalak sekilde donmalar, ve internet baglantinizi kontrol ediniz uyarilariyla hatalariyla devam ediyor pek bir iyilesme yok malesef, benim gibi eminim bircok kiside seyirturkun hata vermelerinden epey bir gunah a giriyordur bu kesin.
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
seyirTURK ü övme şekliniz çok güzel . Bize umut veriyorsunuz. Teşekkürler.kruisland yazdı: ↑Çrş Şub 24, 2021 2:56 amNeyse Kodi 19 update yaptim, seyirturk eskisi gibi yine dogru durust Calismiyor, yarim yamalak sekilde donmalar, ve internet baglantinizi kontrol ediniz uyarilariyla hatalariyla devam ediyor pek bir iyilesme yok malesef, benim gibi eminim bircok kiside seyirturkun hata vermelerinden epey bir gunah a giriyordur bu kesin.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir