Kodi eklentisi için bir kaç öneri

Sadece VIP ve Yöneticilerin görebileceği bir alan
Kullanıcı avatarı
homers
Mesajlar: 164
Kayıt: Sal Mar 31, 2020 12:44 pm
4
Teşekkür etti: 512 kez
Teşekkür edildi: 207 kez
İletişim:

Kodi eklentisi için bir kaç öneri

Mesaj gönderen homers »

Kodi eklentisi için bir kaç öneri, hiç biri hayati değil ancak kullanım konforu sağlayacağını değerlendiriyorum:
1) Herhangi bir dizi yada film seyirtürk favorilerimizde ise açılan menü bunu görmüyor, (seyirtürk favorilerine ekle) olarak açılıyor, zaten favorilerimizde olanlar için açılan menünün (seyirtürk favorilerinden çıkar) olarak düzenlenmesi mümkün olur mu?
2) Favorilerim sekmesinden herhangi bir girdiyi çıkartınca ilk girdiye dönüyor, bir üst girdiye dönse daha kullanışlı olacaktır
3)Bu anlatması ve gerçekleşmesi biraz karışık bir öneri ama :
Bazı kodi eklentileri kullanılan ara yüzün liste görünümlerindeki görüntüleme seçeneklerini-örneğin sadece poster görünmü yada liste görünümü vb- filmler/diziler/bölümler için varsayılan olarak atama ayarı sunuyor. Seyirtürkte de olsa keşke.
(örneğin the oath eklentisi ana menüsünde 'tools' altında 'theoath:viewtypes' seçeneği ile bu tür bir ayar yapılabiliyor.)
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti homers mesajı için:
tengildet
Değerlendirme: 1.52%

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
Mesajlar: 1801
Kayıt: Prş Şub 13, 2020 8:24 pm
4
Teşekkür etti: 2409 kez
Teşekkür edildi: 2662 kez
İletişim:

Re: Kodi eklentisi için bir kaç öneri

Mesaj gönderen tengildet »

1. değerlendirelim, ama kodları düşününce: uzun tıklanınca çıkacak menünün içeriğini listedeki isimlerin başındaki karakterlerden alıyoruz(*,-,{} gibi) ama bir listede bulunan isimlere maalesef tek tek bu işaretleri koyamıyoruz, listenin tümüne birden atayabiliyoruz, yani bir listedeki her film için karakter belirleyemiyoruz. Ama üzerinde düşünelim bir şey yapılabilir mi diye.

2. Kodinin kendi işleyişi bu şekilde yani içinde bulunan bir öğeyi çıkardığınızda o listeden kaldığını gösterebilmesi için o ekranı update liyor ve doğal olarak o sayfa yeni ekrana gelmiş gibi davranıyor ve ilk öğeye dönüyor. Ama Netten bakayım varsa çözümü eklerim.

3. Evet bunu her sayfa için elle tek tek ayarlamak lazım buda cidden sıkıntı. Biraz rahatlatması adına üçlü görünüm diye bir seçenek sunuyoruz biraz özelleştirilebilir oluyor ama dediğiniz gayet mantıklı. bunu bir kez denedik ve birçok kişide sıkıntı çıktı ve kodları kaldırdık :), bakalım ayarlara bir şeyler koyabilir miyiz. Ama buradada şöyle bir sıkıntı varki hiçte küçük değil: her arayüzde aynı gösterim biçimleri olmayabiliyor.

İsteklerinizi değerlendirelim ama fazlaca umut vermeyeyim :)
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
homers
Değerlendirme: 1.52%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir