Özür dileyerek soruyorum Bunu nasil yapabiliriz acaba?
seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- Nucleus
- 3
- Teşekkür etti: 3 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 520 kez
- İletişim:
Rica ederim. Android tv / tv kutusu üzerinde Kodi ve standart arayüz olan Estuary 'yi Türkçe dil ile kullandığınızı varsayıyorum.
SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz
Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile bir pencere "görünüm türü" seçili olarak açılacaktır. Kumandanızın "ok" tuşuna basarak mevcut seçenekleri görebilirsiniz. ( Görseldeki "poster" adlı seçenektir). İstediğiniz görünümü bulduktan sonra kumandanızın sağ tuşu ile seçim onaylanmış olur. Bunu tüm menülere tek tek uygulamanız gerekecektir.
SeyirTURK eklentisi ana menü üzerinden örneğin ; Filmler/son eklenenler i seçtiniz
Kumandanızın sol tuşuna basınca , sol kenarda "görünüm seçenekleri" adı ile bir pencere "görünüm türü" seçili olarak açılacaktır. Kumandanızın "ok" tuşuna basarak mevcut seçenekleri görebilirsiniz. ( Görseldeki "poster" adlı seçenektir). İstediğiniz görünümü bulduktan sonra kumandanızın sağ tuşu ile seçim onaylanmış olur. Bunu tüm menülere tek tek uygulamanız gerekecektir.
- muratates1973
- 4
- Teşekkür etti: 46 kez
- İletişim:
selămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
değerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler.muratates1973 yazdı: ↑Cmt Ara 11, 2021 12:37 pmselămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- deşarj • muratates1973
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- deşarj
- 4
- Teşekkür etti: 553 kez
- İletişim:
Ustam Üyeler arasında Film dizi paylaşımı yanısıra nacizane bir öneri olarak daha önce yapan arkadaşlarımız vardı tekrar Portal yapamazlarmı?Sizler içinde büyük kolaylık olabilir kanaatimce özellikle günlük yerli dizi saat 13 yabancı diziler saat 17 de güncelleme kısmında.Dediğim gibi nacizane bir öneriydi.Eskisi gibi uğraşan hala oluyormu onu da bilmiyorum.tengildet yazdı: ↑Cmt Ara 11, 2021 2:19 pmdeğerlendirme listemizde var ama biraz uzun sürebilir.Teşekkürler.muratates1973 yazdı: ↑Cmt Ara 11, 2021 12:37 pmselămun aleykum,uygulamada üyeler üyeler arasında film dizi paylaşımı yapmak mümkün mü?
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti deşarj mesajı için:
- tengildet • muratates1973
- Değerlendirme: 3.03%
Samsung 55MU9000 Smart TV-1 Adet 90 lık sabit çanak-Mibox S 4K-Homatics Box R 4K
- dkc44
- 4
- Teşekkür etti: 4 kez
- İletişim:
Merhaba; uzun zamandır foruma girmiyordum dolayısıla apple tv 4k için bir uygulama çalışmanız var mı? Kodi yüklü ve oradan kullanıyorum fakat sizin android uygulamanızın bir benzerini kullanmak çok daha keyifli olurdu.
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Maalesef yok. Çünkü Apple, Samsung, LG vs tümü sideloading ( magaza dışı uygulama yükleme) e izin vermiyor.
Daha geniş yelpazede uygulama kullanmak istiyorsanız Android'i tercih etmelisiniz.
Daha geniş yelpazede uygulama kullanmak istiyorsanız Android'i tercih etmelisiniz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- dkc44
- 4
- Teşekkür etti: 4 kez
- İletişim:
Haklısınız ama imkansız değil koditvbox.tv adında yabancı bir ekip var apple tv lere jailbreak yapmadan kodi, popcorntime ve safari yüklemesi yapıyorlar belki duymuşsunudur. Tabi ücretli yıllık abonelikle! Onlar yatıysa siz takla bile attırısınız bence bu arada ben de yüklü yani duyum değil
-
- 2
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
İyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm
-arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı
-favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uygulamada böyle, kullanıcıya kolaylık sağlıyor
Umarım sonraki güncellemede düzeltilir
-arama kısmında sadece film ve dizi arayabiliyorsunuz oysa belgeseller içinde de arama olmalı
-favoriler tek kutuda toplanıyor, filmler diziler ve belgesel olmak üzere 3 kısım olabilir. Çoğu uygulamada böyle, kullanıcıya kolaylık sağlıyor
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
- Filmler ve Diziler olarak iki ana kategorimiz var ve bunlar içinde arama yapabiliyorsunuz. Belgeseller diye bir kategorimiz yok. Çünkü bir belgesel hem film formatında hem de dizi gibi bir çok bölümden oluşabilir. Onun için belgesel adını biliyorsanız ilgili kategoride arama yapmanız durumunda zaten sonuç olarak çıkacaktır. Ancak Belgesel ana kategorisi oluşturulabilir mi sistemin yapısını incelemek lazım.cyberrx yazdı: ↑Cum Ara 17, 2021 3:37 pmİyi günler arkadaşlar, bugün deneme amaçlı vip üyelik yaptım ve şu basit ama çok gerekli eksikleri gördüm
- favorileri 3 kısımda ayırmak fikri güzel olabilir onu da değerlendirelim.
Teşekkürler.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir