Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma
-
- 2
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma
İyi günler, uygulamanızda böyle bir özellik var mı? Varsa nasıl kullanabilirim çünkü favorilere aldığımız her şey iç içe sıralanıyor.
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 520 kez
- İletişim:
Re: Favorileri dizi,film ve belgesel olarak ayırma
dizileri ve filmleri ayırıyor Android uygulama,(ayarlardan sayfa özelleştirmeye gidip ,dizi favoriler ve film favorileri uygulama ana sayfasında görünür olması için seçip, kaydet ile ilerlemeniz gerek)
Kodi de ise dizilerim menüsü altında dizi favoriler, film menüsü altında film favoriler olarak gruplanıyor. Ana menüde ise tüm favoriler olarak görünüyor
belgesel hem dizi hem de film türü olduğu için belgeseller diye ayrı bir ayrıım sağlıklı çalışmayacaktır.
-
- 2
- İletişim:
cevap için çok teşekkürler hocam ama zaten sorun burada seçim yapamamamda. Seçiyorum ama yine eski haline dönüyor. Bu sorun android de
- homers
- 4
- İletişim:
ayarları değitirdikten sonra kaydet tuşuna basmıyorsunuz sanırım, (en alttan bir üsttedir)
-
- 2
- İletişim:
hocam Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazan kısımlar varya o kısımları değiştirmek istiyorum, seçeneklerden birini seçiyorum ama çıkınca yine Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazıyor demek istedim yani seçenekler daha kayıt aşamasına gelmeden eski haline geçiyor. Bu genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi böyle
- homers
- 4
- İletişim:
Ayarlar menüsünde ,oturumunuz açık , altında rabbit ayarları / özelleştirmeler den özelleştirmeleri seçtiniz. Ana sayfanızı kumandanızın yön tuşu ile sayfam olarak seçin, kumandanızın ok tuşu ile onaylayın,altında sayfanızda yer almasını istediğiniz 4 alanı yukarıdaki gibi kumandanızı kullanarak belirleyin, yön tuşları ile alta inin kaydet' e basın. Uygulamadan çıkın tekrar girin.cyberrx yazdı: ↑Prş Oca 06, 2022 11:18 amhocam Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazan kısımlar varya o kısımları değiştirmek istiyorum, seçeneklerden birini seçiyorum ama çıkınca yine Alan 1,Alan 2,Alan 3 ve Alan 4 yazıyor demek istedim yani seçenekler daha kayıt aşamasına gelmeden eski haline geçiyor. Bu genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi böyle
Özelleştirmeler altında bu seçenekler yoksa yada ok tuşuna basıp aşağı ilerlediğinizde yaptığınız seçim kayboluyorsa uygulamanızda ters giden birşeyler olabilir. Yeniden kurmak çözebilir belki
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 0 misafir