Özellik Ekleme İsteği
-
- 2
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Özellik Ekleme İsteği
Merhaba öncelikle yapmış olduğunuz yazılım ve emekleriniz için teşekkürler. Benim siz yapımcılardan isteğim. Dizi izleme konusunda olacak. Örneğin A dizisinin 2. Sezonu 3. Bölümü izleyip bitirdikten sonra bölümün son saniyelerine gelince bir sonraki bölüme (2. Sezon 4. Bölüm) otomatik geçme imkanı yada oraya bir buton koyup el ile geçme imkanı varmıdır? Özellikle anime tarzı kısa süreli bölümlü ve uzun serilerde bölümü bulmak oldukça uğraştırışyor. Tekrardan emekleriniz için teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti meminonline mesajı için:
- tengildet
- Değerlendirme: 1.52%
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Re: Özellik Ekleme İsteği
Daha önce de benzer yönde istekler geldi uygulama buna izin vermiyorum maalesef yapı olarak mümkün görünmüyor ama araştırmalarımız devam ediyor teşekkür ederim.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 2
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
İlginiz için teşekkürler. İyi forumlar dilerim hocam.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti meminonline mesajı için:
- tengildet
- Değerlendirme: 1.52%
- yasarg
- 1
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Bir istekte benden gelsin android tv ler için uygulamanın oynatıcısı tam ekran özelliği eklenebilir mi?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Var zaten. Mi Android TV de geliştiriliyor. Siz tam olarak ne yapamıyorsunuz? bir resim koyun kontrol edelim.
Şahsen ben her şeyi olduğu gibi itam ekran izliyorum Android TV de.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- yasarg
- 1
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Merhaba arkadaşım bende philips tv var android olarak. Bir filmi açtığımda altta ve üste siyah barlar var. Ben o barları görmek istemiyorum. Ama playerda böyle bir özellik göremedim. Belkide ben farketmedim.
- tengildet
- Site Admin
- 4
- İletişim:
Her film farklı en/boy oranına sahip olabilir, bir dilm 16:9 a tam otururken bazı filmler 1.85:1 olabilir ve bu durumda film üsten ve alttan siyah bantlara sahip olabilir.
Siz sağdan ve soldan görüntü kaybınıda göze alıyorsanız TV ayarlarınızın Resim formatını ayarlayabilirsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir