video kalitesi
video kalitesi
Merhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler varmı. Yok ise ekleme şansınız varmı?
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 538 kez
- İletişim:
Re: video kalitesi
Yanlış bilmiyor isem uygulamanın kullandığı kaynaklar "adaptive stream" özelliğini destekleyecek şekilde çalışıyor, internet hızınızın, bağlantınızın kalitesine uyumlu olarak kalite ayarlanıyor, bağlantınız stabil ve yeterli olduğu sürece kaynağın sağladığı en yüksek kalitede izleyebiliyorsunuz , aksi takdirde görüntü kalitesi internet bağlantı kalitenize göre uyarlanıyor.(Ek olarak , Maalesef bir çok kaynak 4k olarak belirttikleri akışları 4k vermiyor)akadiro yazdı: ↑Cum Oca 24, 2025 1:04 amMerhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler varmı. Yok ise ekleme şansınız varmı?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir