Bir süredir uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir çok şikayet var. Sunucu ve sistemimizde bir sıkıntı bulamadık ancak kontrol etmeye devam ediyoruz. 23.02.2025 - 23:37
viewtopic.php?t=709 konusundan geri bildirim verebilirsiniz.

22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kullanıc

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5
Teşekkür etti: 2454 kez
İletişim:

22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kullanıc

Mesaj gönderen tengildet »

2 gündür uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir çok şikayet var. Sunucu ve sistemimizde bir sıkıntı bulamadık ancak kontrol etmeye devam ediyoruz. Ancak doğaldır ki ISS den kaynaklı problemlerim çözümü maalesef bizde değil.23.02.2025 - 23:37

Sorun yaşayan kullanıcılar bu konuya yazarak geri bildirim verebilirler.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
homers
Değerlendirme: 1.52%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

tasamek
3
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull

Mesaj gönderen tasamek »

Merhabalar x96 mini android box kullanıyorum kodi v 21 kurulu kodide sadece seyirtürk kurulu vip üyeniz değilim türksat fiber kablonet kullanıyorum seyirtürkü açtığımda açılmıyor açıldığı zamanda herhangi bir dizi açmak istediğimde oda açılmıyor bir çözüm öneriniz varmı teşekkürler
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tasamek mesajı için:
TeJRtengildet
Değerlendirme: 3.03%

Kullanıcı avatarı
homers
4
Teşekkür etti: 556 kez
İletişim:

Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull

Mesaj gönderen homers »

İmkanınız var ise vpn ile deneyiniz.
Ben de Türksat kullanıyorum ,aynı sorun bende de var.
Vpn ile çalıştırdım. Telefonda mobil internet ile denedim, çalışıyor.
Sorun bence Türksat ile ilgili, Vpnsiz bir çözüm bulunur umarım.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti homers mesajı için:
TeJRtengildet

Kullanıcı avatarı
superas
1
Teşekkür etti: 6 kez
İletişim:

Mesaj gönderen superas »

10 yıldan fazladır Turksat internet kullanıyorum, 3-4 yıldırda seyirturk vip üyesiyim, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamamıştım, dünden beride düzelme var şu an problem yok.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti superas mesajı için:
tengildetTeJRhomers
Değerlendirme: 4.55%

fatihf
Teşekkür etti: 0
İletişim:

Mesaj gönderen fatihf »

Türksat kullanıyorum, sorun 2-3 günden beri bende de var, arada düzeliyor ama genelde çalışmıyor
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti fatihf mesajı için:
homerstengildet

Kullanıcı avatarı
ali1976
3
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen ali1976 »

Aynı sorunlar bende de mevcut boş turuncu ekranda izlemeye devam et son çıkanlar en popüler ımdb top 250 bunların dışında başka bir şey yok mobilde ise resimler var fakat linkler yok bir kaç gündür arada düzelip tekrar gidiyor
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ali1976 mesajı için:
homers

Kullanıcı avatarı
kunteper
4
İletişim:

Mesaj gönderen kunteper »

Merhaba,Sorun devam ediyor özellikle akşam 9 dan sonra gidiyor içerikler gündüz sorunsuz çalışıyor buna dikkat ettim iss kablonet,
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti kunteper mesajı için:
homers

Kullanıcı avatarı
mrtgezgin
4
İletişim:

Mesaj gönderen mrtgezgin »

kablonet kullanıcısıyım. android tv box ile benzeri sorunlar yaşıyorum. (resimler var fakat linkler yok)
win 11 seyirtürk'ü kurduğumda herhangi bir sorun almadım. vpn yok yine kablonet ile internete bağlanırken.
sorun Android sürümü ile ilgili olabilir mi?

seyirtürk'ü kaldırdım. forumdan tekrar indirerek kurulum yaptım. şuan herhangi bir sorun yok. linkler görünüyor.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti mrtgezgin mesajı için:
homers

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5
Teşekkür etti: 2454 kez
İletişim:

Mesaj gönderen tengildet »

Sistemde sürekli yaptığımız incelemelerde android sürümü ile igili bir problem yok, ancak kodi ve android uygulamaları birbirlerinden farklı işlerler kıyaslama yapmak çok da doğru olmayacaktır.
Teşekkürler.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
homers
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

Kullanıcı avatarı
hmk110811hmk
İletişim:

Mesaj gönderen hmk110811hmk »

Bizde de bir süredir sezon ve bölüm 0 (sıfır) olarak çıkıyor bir süre sonra düzeliyor. Sık sık olmaya baeladi. İss kablonet
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti hmk110811hmk mesajı için:
homers

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: muratates1973 ve 5 misafir