VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

Mkirca
Teşekkür etti: 2 kez

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

Mesaj gönderen Mkirca »

Çok teşekkür ederim ilginiz için.kodiyi tekrar kurdum. Seyirturk u tekrar yükledim. Açıldı.

Ne oldugunu sormuşsunuz Seyirturk ekran açmıyor ortada yuvarlak devamlı dönüyordu.
Selamlar.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti Mkirca mesajı için:
tengildet
Değerlendirme: 1.52%

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5
Teşekkür etti: 2456 kez

Mesaj gönderen tengildet »

Çok sevindim. İyi seyirler.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
Mkirca
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

Mkirca

Mesaj gönderen Mkirca »

Tekrar selamlar. "Sürümünüz eski güncelleyin" mesajı ile seyirturk u tekrar sildim tekrar yüklerken gördüğün güncelleme gelmiş..

Sürüm zip dosyada 3.70.04 olmuş yükledim tekrar..ancak yine açılmıyor. Ekranda dönen imlec.Bir kaç kez silip tekrar deneyeceğim. Bu sürüm yeni yalnız açılmayabilir diye düşünüyorum.

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5

yüklerseniz güncellemelerde kendi yükler zaten. ama Dosya yöneticisine adres girerek yüklerseniz elle güncellemeniz gerekir.
Güncellemede sorun yok çalışıyor, bir keç cihazda ve lokasyonda denendi. Daha önceki sorununuzu tekrar yaşıyorsunuz, muhtemelen internet bağlantınızla ilgili bir durum söz konusu. Modeminizin fişini çekip bir süre bekleyip tekrar açarsanız yeni bir ip alma şansınız olabilir buda sunucumuza sorunsuz bağlanmanızı sağalayabilir.
Birde değiştireniliyorsanız DNS inizi google dns i yapınız.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
Mkirca
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

Mkirca

Mesaj gönderen Mkirca »

Teşekkürler ilginiz icin. Bakıyorum dediklerinize.
tengildet

Mkirca

Mesaj gönderen Mkirca »

Ne yapsam olmuyor. :cry: Keşke zip dosya güncellenmesi yapıldığında 3.70.4, eski zip dosya ya, 3.70.3.zip e geri dönebilsem veya böyle bir seçenek olsa, yükleyebilsem.

Beklemekten başka çarem yok.
tengildet

ahmettamoglu
5
Teşekkür etti: 0

seyirturk kodi 3.70.4 hata veriyor

Mesaj gönderen ahmettamoglu »

merhaba,

kodi altında seyirturk 3.70.4 eklentisi çalıştırmak isteyince hata veriyor. önbelleği temizle fonksiyonu da aynı hatayı veriyor. eklentiyi kaldırıp yeniden kurdum. sonuç değişmedi. kodi uygulaması android 16 üzerinde çalışıyor. libreelec'teki kodi altında seyirturk eklentisi sorunsuz çalışıyor. kodi.log un ilgili kısmını ekte gönderiyorum.

iyi çalışmalar,
Dosya ekleri
kodi.log
(39.37 KiB) 3 kere indirildi

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5

Eklenti kendi dosyalarına erişemiyor. Kodiye dosya erişimi izni vermelisiniz.

Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun.

Ardından kodiyi başlatın, seyirTURK simgesine sağ tıklayın ayarlar diğer ayarlardan önbellek temizleyin.

ahmettamoglu
5

tengildet yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:04 am

Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun.

Ardından kodiyi başlatın, seyirTURK simgesine sağ tıklayın ayarlar diğer ayarlardan önbellek temizleyin.
bu izinler zaten vardı. şu an kontrol ettim. izinler verilmiş durumda. bugüne kadar seyirturk eklentisi çalışıyordu. bugün android 15 ten android 16 ya geçtim. bir ilgisi olabilir mi acaba? kodi'de diğer eklentiler hala çalışıyor.

ahmettamoglu
5

ahmettamoglu yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:23 am
tengildet yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:04 am

bu izinler zaten vardı. şu an kontrol ettim. izinler verilmiş durumda. bugüne kadar seyirturk eklentisi çalışıyordu. bugün android 15 ten android 16 ya geçtim. bir ilgisi olabilir mi acaba? kodi'de diğer eklentiler hala çalışıyor.
denemek için vpn ile girdim çalıştı. vpn'i kapatıp tekrar deneyince artık sorunsuz çalışmaya devam ediyor. herhalde geçici bir dns veya network hatasıydı.
çok teşekkürler,
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ahmettamoglu mesajı için:
tengildet