seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında.
-
seyirtr1
- 2
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
Abi çocuklar izlesin çizmeli kedinin en son çıkanını açtım şerefsiz bet çiler çırrılçıplak bir kadını yere yatırmışlar üstünde suşi yiyorlar şeklinde bir video geldi, Allah belanızı versin dedim çocuğumuza bir animasyon dahi açamaz olduk.
- tengildet
- Site Admin
- 5
- Teşekkür etti: 2492 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında
İzlediğiniz o kaynaktan izlemeyin lütfen artık. Hangi kaynak olduğunu söyleyin kullanıcılarımızıda uyaralım.
Geri bildiriminiz için teşekkürler.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- engineered
- 4
- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında.
Merhaba. Dün akşam saatlerinde 1 yıllık üyelik ücretini size gönderdim. Üyeliğim ne zaman aktif olur acaba? Bir de önceki yıllarda yılbaşı hediyesi olarak ek süre veriyordunuz bu sene yok mu?
- tengildet
- Site Admin
- 5
- İletişim:
Re: seyirTURK Uygulamasında ve Kodi eklentisinde videolarda çıkan reklamlar hakkında.
İşleminiz dün yapılmış ve size mail gönderilmiş.engineered yazdı: ↑Prş Oca 01, 2026 12:28 amMerhaba. Dün akşam saatlerinde 1 yıllık üyelik ücretini size gönderdim. Üyeliğim ne zaman aktif olur acaba? Bir de önceki yıllarda yılbaşı hediyesi olarak ek süre veriyordunuz bu sene yok mu?
Bir kaç senedir kampanyamız yok maalesef.
Mutlu yıllar dilerim.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- engineered
- 4
- İletişim:
Gelen bir mail yok maalesef. Spam klasöründe de göremiyorum.
- engineered
- 4
- İletişim:
Mail adresinde bir yanlışlık olması ihtimalinden mail adresimi tekrar yazmak istiyorum:
[email protected]
[email protected]
- tengildet
- Site Admin
- 5
- İletişim:
evet mailinizede o ama gönderdiğimiz mail 12 VIp üyeliğinizin yapıldığına dair bir bilgilendirme herkese standart gönderilir. içinde önemli bir bilgi yok. Ama sekmeden atlamadan herkese mutlaka göndrilir. siz VIp siniz şu anda 12 aylık ve dün yapılmış işleminiz.
- engineered
- 4
- İletişim:
Tamamdır sorun yok giriş yapmayı becerememişim
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti engineered mesajı için:
- tengildet
- Değerlendirme: 1.52%
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir