41 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen Turan_Turkaz
Pzt Nis 27, 2020 1:55 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler

Usb den kurabilcez dimi olduğunda perşembe günğne keşke yayınlansa 4 günlük sokapa öıkma yasağında ilaç gibi gelir bize Kolay değil ki bu işler keşke mümkün olsa.Yıllardır SeyirTürkten başka Samsung Tizen e destek veren bir uygulama hiçbir zaman olmadı. Tizene Samsung bile destek vermiyor maalesef ...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 12:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: forumun eski müdavimleri ;)

Öncelikle tengildet ustanın sağ salim geri dönmesine çok sevindim. Ben de eski üyeyim, bağış da yaptıydım. Hatta bur kaç kişiden de bağış toplamıştım Almanyada. Gelelim sadede. Eski sayfa kapanmadan sık sık ziyaret eder, tengildet ustadan haber beklerdim. Onur ustanın yanılmıyorsam yazdığı bir yazıd...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 12:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...
gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 1:21 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Aslında ben Android TV Box üzerinden kullanıyorum ve de çok memnunum. Ama Samsungu olan arkadaşlar için de bir güzellik olmuş olurdu. Her harikulade emeğinize, ellerinize, kalbinize sağlık.

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

gönderen Turan_Turkaz
Çrş Nis 29, 2020 9:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

evet 21 mart'ta..ancak bugün son çarşanba bayramı..bizler ona ilaxır çarşanba deriz... bu günü kutluyoruz bizler son çarşanbadan dolayı... ilk çarşanba-su 2ci çarşanba-od 3cü olacak-yel(yani hava) 4cü (son..ilaxır çarşanba)-torpak en sonda Novruzun ta kendisi Qardaşım Sərxan necəsən? Səni burada gö...
gönderen Turan_Turkaz
Pzr May 03, 2020 11:42 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: 3MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ KUTLU OLSUN

Tüm TÜRK kardeşlerimizi kutluyorum!

Resim
gönderen Turan_Turkaz
Prş May 14, 2020 12:20 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba usta. Kral Şakir diye bir diziye tıkladım ve geri döndüm. Ana sayfada hâla izlemeye devam et diye duruyor. Bir türlü kaldıramadım. Acaba bir yolu var mı?

gönderen Turan_Turkaz
Prş May 14, 2020 12:23 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme

Bu özellik harika oldu. Gerçi ben İPTV fazla izlemiyorum app üzerinden, ama özellik muhteşem. Denedim [emoji1303][emoji294][emoji294][emoji294][emoji294][emoji294]

gönderen Turan_Turkaz
Cum May 15, 2020 4:00 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Baba

Babasını genç yaşta kaybeden birisi olarak çok etkilendim....😭😭😭😭😭 İyi düşünülmüş bir hikaye, babasına saygı duymayan herkese ders olur inşəAllah. Amin
gönderen Turan_Turkaz
Pzr May 17, 2020 12:13 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyiri bahçem

Harika bir bahçe. [emoji1303] İnşəAllah can sağlığıyla yersin mahsullerini.