24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen kruisland
Pzt Ağu 10, 2020 1:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

https://kodi.tv/sites/default/files/styles/hero/public/article/field_image/Kodi_Splash_v19.0_Matrix_Alpha_1080p.jpg Selam seyirturk kullanicilari artik Kodi 19 matrix indirilebilir ve kurulur halde ve acaba seyirturk Calisiyormu u deneyen varmi. Tecrube edinenler varsa bildirsin. :cola :cola :cola
gönderen tengildet
Pzt Ağu 10, 2020 1:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

kodi 19 da çalışmaz çünkü: kodi 19 öncesinde kodlama işlemi python 2.7 ile yapılıyor, ancak kodi 19 artık python 2.7 yi desteklemiyor, sadece python 3.0 ı destekliyor. Bu durumda seyirTURK ü python 3.0 a çevirmek gerekiyor bunu deneme amacı ile 4 ay önce yaptık ve çalışıyor(bir kısım fonksyonları çe...
gönderen tengildet
Pzt Ağu 10, 2020 1:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Youtube Radyoları güncellendi.(10.08.2020)

Bir dostumuzun uyarısı üzerine,çalışmayan kanallar güncellendi, yayını kaldırılan kanallar silindi.
gönderen kruisland
Pzt Ağu 10, 2020 5:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD

GAME OF THRONES ve WESTWORLD ekleme şansınız varmı ? Teşekkürler. Bende cok aradim ama daha sonra Kodi turkvod da game of thrones tum bolumlerini yabanci diziler bölümünde bolum6 site bolunde izlemeye basladim. Ayrica bu. Stremio eskiden popcorn time vardi onun gibi bisey ama daha gelismis sekli iy...
gönderen Mersis
Sal Ağu 11, 2020 12:05 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD

GAME OF THRONES ve WESTWORLD ekleme şansınız varmı ? Teşekkürler. Bende cok aradim ama daha sonra Kodi turkvod da game of thrones tum bolumlerini yabanci diziler bölümünde bolum6 site bolunde izlemeye basladim. Ayrica bu. Stremio nedirki biri aciklarsa seviniriz. Google playdan indir. Youtube 'den ...
gönderen kruisland
Sal Ağu 11, 2020 12:07 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

En azindan denemissiniz, ve seyirturk Un calistigini duymak güzel, iyi calismalar umarim en kisa zamanda yayinlarsiniz bizde denemek isteriz. :cay
gönderen audric
Sal Ağu 11, 2020 11:49 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu güzel uygulama için emeği geçen herkese teşekkürler. Benim sorunum dizi izlerken görüntünün hafif kayması. Sanki oyuncunun hayaleti çıkmış gibi oluyor, saliseler önceki hali onu takip ediyor. Youtube'da böyle bir görüntü kayması yok, görüntü akıcı. Acaba mi box'ımın ...