Dizi ve filmleri listelerken sonraki sayfa çalışmıyor, sonraki sayfalara hiçbir şekilde ulaşılamıyor. (Kodi eklentisinde)
Bir de diziler ve filmleri harf sırasına göre listemeniz mümkün mü?
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cmt Eki 24, 2020 9:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Eki 24, 2020 9:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 23.10.2020)
Filmlerden türlere oradan aksiyona girip en alta geldim ve sonraki sayfa çalışıyor. Siz nerede sonraki sayfada giremiyorsunuz?
- Pzr Eki 25, 2020 7:52 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 26, 2020 3:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum
- Pzt Eki 26, 2020 4:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 26, 2020 5:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Uydu, internet ve telefon aboneliklerinin fesih işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında abone sayısı 200 binin üzerinde olan elektronik haberleşme işletmecilerinin hizmetlerine ait varsa son 6 aya ait aboneliklerin fesih işlemlerinin artık e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleşebilecek. Aboneler fesih işlemlerini çevrim içi ola...
- Pzt Eki 26, 2020 8:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 26, 2020 8:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum Üyelik bilgilerinizi girerek, şunlar...
- Pzt Eki 26, 2020 9:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengilted hocam malum uygulamanın iOS sürümü yok fakat bizim gibi iphon sahibi üyeleriniz için sadece o gün programa eklenen dizi bölümleri veya filmleri haber veren basit bir site yapılması mümkün mü? Dışarda veya işyerinde bilgi sahibi olmak amacı ile diyorum Üyelik bilgilerinizi girerek, şunlar...
- Pzt Eki 26, 2020 9:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
playstoreda bu tip yazılımlara izin vermiyorlar,
güncelleme sorununu çözümünü forumda bir kaç kez yazdım buradada tekrar edeyim:
android ayarlar-uygulamalar-seyirturk-bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini açın.
güncelleme sorununu çözümünü forumda bir kaç kez yazdım buradada tekrar edeyim:
android ayarlar-uygulamalar-seyirturk-bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin ver seçeneğini açın.