"Yukardaki tüm mesajlara katılıyorum ve saygılarımı gönderiyorum."
Hasretle anıyoruz ve yolundan sonsuza kadar ayrılmayacağız.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Kas 09, 2020 11:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Kas 09, 2020 11:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 30.10.2020)
Oynatma hızı eklemek mümkünse ekler misiniz? Bazı diziler 1.25x hatta 1.50x hızda da gidebiliyor çünkü. Özellikle sıkıcı gelenleri bitirmeye çalışırken 

- Sal Kas 10, 2020 1:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTÜRK Android Uygulaması İçin Tasarım Önerisi
Tasarım önerisi çok güzel ve kullanışlı duruyor
- Sal Kas 10, 2020 2:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Çocuk içerikleri
Merhabalar,
Uygulamanın içeriği çok kapsamlı ancak çoğunlukla çocuklara yönelik içerik kısıtlı. Özellikle türkçe içerik eklenebilir mi? Örneğin süngerbob, madagaskar penguenleri gibi.
Uygulamanın içeriği çok kapsamlı ancak çoğunlukla çocuklara yönelik içerik kısıtlı. Özellikle türkçe içerik eklenebilir mi? Örneğin süngerbob, madagaskar penguenleri gibi.
- Sal Kas 10, 2020 2:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Çocuk içerikleri
Merhabalar, Uygulamanın içeriği çok kapsamlı ancak çoğunlukla çocuklara yönelik içerik kısıtlı. Özellikle türkçe içerik eklenebilir mi? Örneğin süngerbob, madagaskar penguenleri gibi. Dizi ve filmlerin türler kısmına girip aile ve animasyon türlerine baktınız mı? binlerce içerik sizi beliyor :) Söy...
- Sal Kas 10, 2020 2:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Arama önerisi
Öncelikle merhaba. Uygulamayı beğenerek kullanıyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Uygulamada aramaya dair bi önerim olacak. Arama yaparken film/dizi ve altyazı/dublaj filtrelemeleri ile arama yapabiliyoruz. Bunların yanına "tür" de eklenirse gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum. ...
- Sal Kas 10, 2020 4:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android IPTV favorileri VIP üyelik istiyor
Android IPTV favorileri VIP üyelik istiyor sorun bendemi acaba?
- Sal Kas 10, 2020 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git