24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Sonosmanli
Sal May 19, 2020 6:47 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

kadirgecemiz mubarek olsun
gönderen silah52
Çrş May 20, 2020 1:42 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin…inşallah
gönderen Metka
Prş May 21, 2020 4:10 am
Foruma Git
Konuya Git

İzlemeye devam et sekmesi

Android uygulamasında, İzlemeye devam et sekmesinde yer alan ikonlar, izleme bittiği halde hala orada kalıyor. Bu sekme nasıl temizleniyor.
gönderen tengildet
Prş May 21, 2020 9:10 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: İzlemeye devam et sekmesi

Android uygulamasında, İzlemeye devam et sekmesinde yer alan ikonlar, izleme bittiği halde hala orada kalıyor. Bu sekme nasıl temizleniyor. Bir filmi tamamen (En az %95 ini) izlemeniz durumunda o listeden hemen kalkar. Bazen credits ler çok uzun oluyor film bittiğinde %95 i izlenmemiş olabiliyor. Y...
gönderen esmos
Prş May 21, 2020 4:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

OCTAGON cihazlarinda seyirTURK

OCTAGON cihazlarinda seyirTURK Merhaba Arakdaslar, Enigma2 Modelleri (Kodi üzeri) - OCTAGON SF8008 - OCTAGON SF8008m mini - OCTAGON SF4008 Linux Modelleri: (Menüde WEBTV icinde, seyirTURK Logolu) - OCTAGON SX88 - OCTAGON SX88+ - OCTAGON SX88+ SE / SE WL - OCTAGON SX88+ SE C/T2 / SE WL C/T2 - OCTAGON...
gönderen tengildet
Prş May 21, 2020 5:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK

Bizde OCTAGON çalışanlarına teşekkür ederiz. Bizi bilgilendirerek yaptılar sağolsunlar.
gönderen deşarj
Prş May 21, 2020 5:45 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: OCTAGON cihazlarinda seyirTURK

Hali hazırda Seyirtürkü kodi üzerinden kullandığım uydu cihazı(SF-8008).Keşke Netflix gibi eklenebilse.SX 88 de var bende onda seyirtürk nasıl kullanılıyor.Web tv üzerinden demişsiniz ama bende çıkmıyor. Webtv ana menüye eklenmiş şimdi gördüm ama Seyirtürk ayarlar kısmı yok olsaydı iyiydi kendi iptv...
gönderen ozkaradag
Prş May 21, 2020 7:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Beni bilen bilir kolay kolay bir şeyi beğenmem. Bir ara SeyirTURK'ü kullanmıştım ama o dönemlerde emsallerine göre zayıf olunca bırakmıştım. Ancak TurkVOD'un paralı olması hasebiyle eşe, dosta alternatif önermem gerekti. Bir dostum; "SeyirTURK çok değişti, istersen bir bak" dedi,...
gönderen TeJR
Prş May 21, 2020 8:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: SeyirTURK'ün yenilenmiş haline bayıldım.

Selamlar, Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinize kısa bir açıklama getirmek istedim. 1)"Bug mıdır bilmem ama konunun yazdığı karedeki yazının alttarafı kaymadığı için okunmuyor". Bu şikayeti birkaç kişi daha söyledi bu durumu tekrarlayamadığımız için kendi cihazlarımızda ve...