Haklısınız, kodda bir hata tespit ettik. yeni güncellemede sorun halledilmiş olur. Uyarınız için teşekkürler.
1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Nis 16, 2020 12:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Nis 16, 2020 8:24 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
sanırım bu hocam bir bakın size zahmet Merhaba,. Windows kullanıcı adınızdaki "İ" harfi sıkıntı yaratıyor. Windowsda yeni bir kullanıcı oluşturun. içinde mümkünse türkçe harf olmasın, oluşturduğunuz kullanıcı ile giriş yapın windowsa oradan deneyin. Veya dilerseniz bir sonraki güncellemey...
- Cum Nis 17, 2020 12:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Nis 17, 2020 6:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
TeJR bugün çalışmalara başladı widget ten ilk görüntüler, son haline kadar değişecek bir çok şey var .Resimler aşağıda:
- Cum Nis 17, 2020 6:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
Muhtemelen olacak.
- Cmt Nis 18, 2020 9:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
forumu tam okumadınız anlaşılan. buradan yardımcı olayım. SamsungTV ler için henüz ugulamamız yok sadece kod ve androide var, Samsungun Tizen olan TV leri için çalışma başladı. Ama eski smart tv lere henüz bir planımız yok.
- Pzr Nis 19, 2020 3:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Nis 19, 2020 9:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Tizen den ilk görüntüler
ilk mesaja küçük bir video koyduk. Bekleyenler için, kodlaması iyi gidiyor.
- Pzt Nis 20, 2020 3:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi sürüm 3.3.2 yayınlandı.
Kodi sürüm 3.3.2 1. Tüm kodi sürümleri için seyirTURK favorilere ekleme ve silme yapılamıyordu düzeltildi. 2. Kullanıcı isminde Türkçe karakter varsa hata veriyordu, düzeltildi. 3. Görünüm tipini Postere alınca büyük poster görünmüyordu, düzeltildi. 4. Favorilerden video kaldırdıktan sonra sayfa anı...
- Pzt Nis 20, 2020 5:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.2 yayınlandı.
favorileriniz silinmedi yerinde duruyor, sadece kodi gösteremiyor, düzelttim yeni sürümü bir saate vereceğim. Bu arada aramayıda düzelttim güncelleme ile düzelecek. Görünüm değiştirmeyide kaldırıyorum.