1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş Nis 23, 2020 9:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Hiremco'da seyirTURK

canacan yazdı:
Prş Nis 23, 2020 9:12 pm
Hocam buda fiyat performans açısından iyi cihaz.iptv kanal geçişleri uydu kanal geçişleri çok hızlı ben memnunum.seyirturk olmasida ayriyetten benim için fark yaratan sebep.diger cihazlarda bu özelliklerde(linux tabanlı uydulu)seyirturkude veren firmada görmedim.
ama seyirTURK adı ile vermiyor :(
gönderen tengildet
Prş Nis 23, 2020 9:40 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Hiremco'da seyirTURK

canacan yazdı:
Prş Nis 23, 2020 9:32 pm
Neden vermiyor hocam bende merak ettim şimdi.sizlerden izin alması gerekiyor normalde.cogu formlar aynı.orda seyirturk isim artı logosu çok yakışacak olsa keske
bizde aynı düşüncedeyiz.
gönderen tengildet
Prş Nis 23, 2020 11:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

sagolasin kardesim bilgilendirme icin.. freestickte yuklenmiyor daha dogrusu guncellene yukleniyo diye yazi cikiyor ama o sekilde kaliyor.telde silip yuklenebiliyor ama stickte ki sorun a anlam veremedimm.. zamanla o da duzelecektir.. Ellerinize saglik arkadaslar Yazdıklarımı tam okumadınız anlaşıl...
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 11:58 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Enigma 2 cihazlar için

emrullah yazdı:
Cum Nis 24, 2020 11:56 am
ustam bende Enigma 2 cihazda KodiLite yüklü seyirTURK uygalaması nasıl çalısacak veya destek varmı
birçok kişi enigma2 kodide kullanıyor zaten, yükleyin kullanın.
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 4:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba, widget kodlamasını şimdilik yavaşlattık sebebi tizen tv lere usb den widget yüklemenin Samsung tarafından durdurulmuş olması, bunu aşmaya çalışırken Serkanice dostumuzun bir önerisini deneyelim dedik bu denemde yer alırsaznız ve ekran görüntülerini buradan paylaşırsanız sevinirim. eğer bu y...
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 5:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmleri

usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur önerin için teşekkür ederim,...
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 5:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeşilçam filmleri

usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur dostum, yerli xml adresini b...
gönderen tengildet
Cum Nis 24, 2020 5:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?

şimdilik yeter bu karad ikinizede çok teşekkür ederim. Teklifin içinde çok teşekkürler karagöz :cay
gönderen tengildet
Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...