1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş Nis 23, 2020 7:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Bayramımız kutlu olsun.
- Prş Nis 23, 2020 9:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
ama seyirTURK adı ile vermiyorcanacan yazdı: ↑Prş Nis 23, 2020 9:12 pmHocam buda fiyat performans açısından iyi cihaz.iptv kanal geçişleri uydu kanal geçişleri çok hızlı ben memnunum.seyirturk olmasida ayriyetten benim için fark yaratan sebep.diger cihazlarda bu özelliklerde(linux tabanlı uydulu)seyirturkude veren firmada görmedim.
- Prş Nis 23, 2020 9:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş Nis 23, 2020 11:42 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
sagolasin kardesim bilgilendirme icin.. freestickte yuklenmiyor daha dogrusu guncellene yukleniyo diye yazi cikiyor ama o sekilde kaliyor.telde silip yuklenebiliyor ama stickte ki sorun a anlam veremedimm.. zamanla o da duzelecektir.. Ellerinize saglik arkadaslar Yazdıklarımı tam okumadınız anlaşıl...
- Cum Nis 24, 2020 11:58 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Nis 24, 2020 4:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba, widget kodlamasını şimdilik yavaşlattık sebebi tizen tv lere usb den widget yüklemenin Samsung tarafından durdurulmuş olması, bunu aşmaya çalışırken Serkanice dostumuzun bir önerisini deneyelim dedik bu denemde yer alırsaznız ve ekran görüntülerini buradan paylaşırsanız sevinirim. eğer bu y...
- Cum Nis 24, 2020 5:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri
usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur önerin için teşekkür ederim,...
- Cum Nis 24, 2020 5:37 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri
usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir bölüm youtube üzerindeki yeşilçam ve yerli filmleri barındırıyor bu hazır bölümden faydalanabilirsin linkler sadece youtube olduğundan parser v.s. sorun yaratmaz.tabi sen modülü yapmak istiyorsan yinede yap :) onur dostum, yerli xml adresini b...
- Cum Nis 24, 2020 5:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: tizen tv si olanlar yardımcı olabilir mi?
şimdilik yeter bu karad ikinizede çok teşekkür ederim. Teklifin içinde çok teşekkürler karagöz
- Cmt Nis 25, 2020 5:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Seyirturk uygulaması seçenek sunsun. Güncelleme var bildirisini göstersin. İsteyen güncellesin, istemeyen eski sürümü kullansın. Eski sürümü kullanma imkanı olursa iyi olabilir bence. Bende Fire Stick 2 var. Güncelleme var yazınca, ben Seyirturkü siliyorum ve yenisini indirip tekrar yüklüyorum. Ben...