1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 01, 2020 1:26 am
- Foruma Git
- Konuya Git
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
1 Mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.
- Cum May 01, 2020 8:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Arkadaşlar maalesef bir çözüm üretemedik, bu yüzden tvler için seyirTURK girişimimiz askıya alındı. Bir çözüm yolu bulursak canlandırırız. Hepinize umut verdik, bizden kaynaklanmayan sorun için kusura bakmayın.
- Cum May 01, 2020 11:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK e bir teşekkür e-postası
Bugüne kadar bir çok teşekkür mesajları ve e-postaları aldık, hepsine teşekkür ediyorum. Birini buradan paylaşmak istedim. Sayın seyirTÜRK yöneticileri sizi kutluyorum gerçek anlamda çok nezih bir platform oluşturmuşsunuz kodi üzerinden ilgiyle takip etmekteyim gayet içerikli filmlerin isimlerinin r...
- Cmt May 02, 2020 9:13 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
şu an için yok.
- Cmt May 02, 2020 2:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kral Şakir
izleyebilirsiniz. şanslısınız çünkü youtube da varmış.
- Cmt May 02, 2020 6:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kral Şakir
Bu ekilde tek tek film eklemek bizim zamanımızı çok fazla alıyor, sizi kırmayacaksa isteğinizi geri çevirsem. Teşekkürler.
- Cmt May 02, 2020 8:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Hiremco'da seyirTURK
Üstteki Diziler sekmesinde diziler için ayrı bir sayfa var ayrıca oradaki menü diziler için özel, menüden dilediğinizi seçip görebilirsiniz.
- Pzr May 03, 2020 12:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk tv box favori hakkında
Öneriniz için teşekkürler. Dizi de ekleyebilirsiniz. Ancak iptv linkleri çok çabuk öldüğünden kısa bir süre sonra Favorileriniz çöpe dönecektir. Ana iptv de ölen linklerin bir kısmını biz her gün güncellediğimizden siz fark etmiyorsunuz . Favorilere iptv linkleri eklendiğinde, ölen linkleri yenisi i...
- Pzr May 03, 2020 2:36 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK istatistik
Bu değerler günlük güncellenecek, yani her gün girdiğinizde yeni değerleri göreceksiniz. Ayrıca uygulamalarda da istatistik kısmı olacak aynı bilgileri orada da görebileceksiniz.