1176 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 6:31 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Etkilesede siteler adresini değiştirdikleri de bizde değiştiriyoruz. En fazla 1 gün olmaz sonra yola devam.
Başka siteler var oradan alırız 😀
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 8:17 pm
Foruma Git
Konuya Git

Konu ile alakalı değil ama an itibari ile dizilla, dizibox, yabancı dizi, filmmakinesi ve bir çoğu siteye şu anda erişim sağlanamıyor, sakata geldik heralde Uygulamalarımızda sorun yok. Sizi etkilemez. Nasıl etkilemez hocam açılmıyor bölümler Sonraki mesajımı okudunuz mu? https://seyirturk.net/foru...
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

turbetfur yazdı:
Çrş Eki 21, 2020 9:16 pm
Bu akşam bayağı sorunlu tv box daki android uygulama. İnternetimde de sorun yok.Bakim falan mı var?
Hayır bakım yok, senin mesajına istinaden denedim bir sıkıntı yok. yani ana sayfa 4-5 saniyede geliyor, film ve dizi detay sayfaları bastığım anda geliyor.
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz.
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 9:57 pm
Foruma Git
Konuya Git

"neyse" olmaz, senin dediğin durumu oluşturdum evet bir yavaşlık var çok geç açılıyor, ama sunucumuza mı geç giriliyor yoksa sistemdemi bir sıkıntı var kontrol ediyoruz. "neyse" kelimesini abartmamak için yazdım, şimdi satın alacak kişiler olur devamlı olduğunu sanırlar sizede s...
gönderen tengildet
Çrş Eki 21, 2020 10:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: VIP sistemine geçmiş bulunmaktayız. (19.10.2020)

Merkezimiz Türkiye'de ve Türkiye'de Paypal maalesef yok adamlar Türkiye'den çıktılar 5 sene önce.
Google Play Store da yer amaya çalışıyoruz ama çok uzun sürecek maalesef.
gönderen tengildet
Prş Eki 22, 2020 3:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Beğendiğiniz medyaları seyirTURK Favorilerine ekleme ve çıkarma

turkmen_m yazdı:
Prş Eki 22, 2020 3:29 pm
Merhaba. Dizilerin bölümleri değil de direkt diziyi favorilere ekleme özelliğini getirmeniz mümkün mü?
zaten öyle :) yani dizi bölümünde favoriye eklediniz mi o dizinin ana sayfası favorilere ekleniyor zaten. Androidde dizinin detay sayfası olmadığı için bölümlerden ekleyebiliyorsunuz.
gönderen tengildet
Prş Eki 22, 2020 8:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 16.10.2020)

MORUK yazdı:
Prş Eki 22, 2020 8:09 pm
Kodi 6.0 Eniğma2 de Seyirtürk 3.6.0 olayı ile tamamen bitti, oysa güncelleme yapmazdan önce sorun yoktu..Konu ENİĞMA2 kullanıcılara bilgi vermek amacıyla açılmıştır. Saygılarımla.
log.txt dosyasını gönderen olursa kontrol ederim. Uyarınız için teşekkürler.
gönderen tengildet
Prş Eki 22, 2020 10:53 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İlk IPTV portalımızı yayınladık. IPTV TR.

Nokiaci yazdı:
Prş Eki 22, 2020 10:41 pm
karagoz yazdı:
Pzr Eki 18, 2020 5:32 pm
bece88 yazdı:
Pzr Eki 18, 2020 5:02 pm
Link çalışmıyor.!!
Şimdi Kodi üzerinden baktım şakır şakır çalışıyor
Telefondan link‘i ekledim (cloudstream) ama malesef olmadi
evet şu anda çalışmıyor link, umarım geçicidir. link sahibi ilgilenecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
gönderen tengildet
Prş Eki 22, 2020 10:55 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: İzlemeye devam et sekmesi

diziler biter mi bilmem. Kaldırırsak bu kez yeni sezonu başladığında nasıl sze haber vereceğiz.