Bir süredir uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problemleri arka arkaya sıklıkla yaşayan kullanıcılarımızdan 10 kişi geri bildirim verdi ve bunlardan 7 tanesi kablo net kullanıyor, diğer ISS lerden bir problem bildirilmedi. Kablonet ile ilgili internettede bir çok şikayet var. Sunucu ve sistemimizde bir sıkıntı bulamadık ancak kontrol etmeye devam ediyoruz. 23.02.2025 - 23:37
viewtopic.php?t=709 konusundan geri bildirim verebilirsiniz.

2456 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen homers
Cum Oca 24, 2025 10:30 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: video kalitesi

Merhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler va...
gönderen homers
Cum Oca 31, 2025 11:59 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Yeni bölümü çıkan dizilerin bildirilmesi.

kemal31 yazdı:
Cum Oca 31, 2025 11:21 am
merhaba sayın yöneticiler
yeni çıkan diziler sekmesini sadece yerli olarak ayarlanabilirmi?
genelde hep yabancı diziler var.
Yabancı dizileri de takip edenleri de düşünmek gerekmez mi ?
gönderen turbetfur
Cum Oca 31, 2025 8:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...

Bir ben kaldım muhalif heralde :mrgreen: :mrgreen:
gönderen kemal31
Cum Oca 31, 2025 10:41 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: gassal hakkında

homers yazdı:
Cum Oca 31, 2025 9:08 pm
Forum ana sayfasında üst bantta sürekli bulunan kayar bildirim doğrultusunda bu tür medya uygulamada yer almaz.
evet uzunca okudum keşke daha önce bilseydim.
gönderen roots
Pzr Şub 09, 2025 11:34 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirtürk eklentisi kodide çalışmıyor

Selamlar ,

Benzer hatayı alan ya da alabilecek arkadaşlar için yazıyorum.

Kodiyi komple kaldırıp tekrar kurmanız gerek, sorun seyirtürk ile alakalı değil.
Kodiye reset atmanız da çözüm değil malesef.
Kodinin dosyalarında oluşan bir bozukluk nedeni ile meyda playerleri çalıştırmıyor.
gönderen muratates1973
Pzt Şub 24, 2025 10:04 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

"izlediklerim" yeniden eskiye - eskiden yeniye gibi bir seçenek olabilir mi? Çünkü izleme geçmişi tarih itibariyle karışık, aradığını bulmak zor oluyor. Teşekkürler.
gönderen tasamek
Pzt Şub 24, 2025 12:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull

Merhabalar x96 mini android box kullanıyorum kodi v 21 kurulu kodide sadece seyirtürk kurulu vip üyeniz değilim türksat fiber kablonet kullanıyorum seyirtürkü açtığımda açılmıyor açıldığı zamanda herhangi bir dizi açmak istediğimde oda açılmıyor bir çözüm öneriniz varmı teşekkürler
gönderen homers
Pzt Şub 24, 2025 1:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull

İmkanınız var ise vpn ile deneyiniz.
Ben de Türksat kullanıyorum ,aynı sorun bende de var.
Vpn ile çalıştırdım. Telefonda mobil internet ile denedim, çalışıyor.
Sorun bence Türksat ile ilgili, Vpnsiz bir çözüm bulunur umarım.
gönderen superas
Sal Şub 25, 2025 12:01 pm
Foruma Git
Konuya Git

10 yıldan fazladır Turksat internet kullanıyorum, 3-4 yıldırda seyirturk vip üyesiyim, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamamıştım, dünden beride düzelme var şu an problem yok.
gönderen fatihf
Sal Şub 25, 2025 11:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Türksat kullanıyorum, sorun 2-3 günden beri bende de var, arada düzeliyor ama genelde çalışmıyor