viewtopic.php?t=709 konusundan geri bildirim verebilirsiniz.
2456 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum Oca 24, 2025 10:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: video kalitesi
Merhaba tv box ta seyirtürk kullanıyorum. Film izlerken video kalitesi otomatik olarak devam ediyor.Benim merakım bu kaliteyi bizim seçme şansımız varmı.cloudstream isimli programda kaynak seçenekleri var misalen 4k seçtigimiz zaman film 4k da kalıyor veya 1080 de .seyirturk te bu tür seçenekler va...
- Cum Oca 31, 2025 11:59 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Oca 31, 2025 8:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...
Bir ben kaldım muhalif heralde

- Cum Oca 31, 2025 10:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzr Şub 09, 2025 11:34 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk eklentisi kodide çalışmıyor
Selamlar ,
Benzer hatayı alan ya da alabilecek arkadaşlar için yazıyorum.
Kodiyi komple kaldırıp tekrar kurmanız gerek, sorun seyirtürk ile alakalı değil.
Kodiye reset atmanız da çözüm değil malesef.
Kodinin dosyalarında oluşan bir bozukluk nedeni ile meyda playerleri çalıştırmıyor.
Benzer hatayı alan ya da alabilecek arkadaşlar için yazıyorum.
Kodiyi komple kaldırıp tekrar kurmanız gerek, sorun seyirtürk ile alakalı değil.
Kodiye reset atmanız da çözüm değil malesef.
Kodinin dosyalarında oluşan bir bozukluk nedeni ile meyda playerleri çalıştırmıyor.
- Pzt Şub 24, 2025 10:04 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
"izlediklerim" yeniden eskiye - eskiden yeniye gibi bir seçenek olabilir mi? Çünkü izleme geçmişi tarih itibariyle karışık, aradığını bulmak zor oluyor. Teşekkürler.
- Pzt Şub 24, 2025 12:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
Merhabalar x96 mini android box kullanıyorum kodi v 21 kurulu kodide sadece seyirtürk kurulu vip üyeniz değilim türksat fiber kablonet kullanıyorum seyirtürkü açtığımda açılmıyor açıldığı zamanda herhangi bir dizi açmak istediğimde oda açılmıyor bir çözüm öneriniz varmı teşekkürler
- Pzt Şub 24, 2025 1:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 22-23/02/2025 -- uygulamamızın açılmaması, yarım açılması ve uygulamadan yanıt alınamaması gibi problem yaşayan kull
İmkanınız var ise vpn ile deneyiniz.
Ben de Türksat kullanıyorum ,aynı sorun bende de var.
Vpn ile çalıştırdım. Telefonda mobil internet ile denedim, çalışıyor.
Sorun bence Türksat ile ilgili, Vpnsiz bir çözüm bulunur umarım.
Ben de Türksat kullanıyorum ,aynı sorun bende de var.
Vpn ile çalıştırdım. Telefonda mobil internet ile denedim, çalışıyor.
Sorun bence Türksat ile ilgili, Vpnsiz bir çözüm bulunur umarım.
- Sal Şub 25, 2025 12:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
10 yıldan fazladır Turksat internet kullanıyorum, 3-4 yıldırda seyirturk vip üyesiyim, şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamamıştım, dünden beride düzelme var şu an problem yok.
- Sal Şub 25, 2025 11:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Türksat kullanıyorum, sorun 2-3 günden beri bende de var, arada düzeliyor ama genelde çalışmıyor