Öncelikle hayırlı olsun telefonumda tekrar hitit güneşini görmek güzel yalnız android 5 lerde sanırım sorun var hem box hemde t60 telefonumda uygulama açılmıyor internet hatası verip kapanıyor.Varmıdır ustam bu sorunun bir çözümü.
31 uygun sonuç bulundu
- Sal Mar 10, 2020 1:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Mar 28, 2020 10:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Mar 28, 2020 11:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
Nedendir bilmiyorum kullandığım k2 pro androidboxda linkler açılmıyor aynı linkler (closeload) t60 türkcelde aynı android sürümünde (5.1) sorunsuz çalışıyor.K2 de bazı sistem dosyaları eksik sanırım ama hangileri kimbilir ?bu arada uygulama basit ve kullanışlı insanı yormuyor.Yerli ve yabancı dizi b...
- Prş Nis 02, 2020 10:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android TV de yasanan sorunlar,hatalar vs.
şimdi arkadaşın bahsettiği filmleri denedim bende de açılmadı sadece açılmamak değil çözünürlük seçeneğide gelmiyor. malum odn ülkemizden eirişime kapatıldı belki ttnete özel bir durumdur birkaç yerde superonlineda falana açıldığını okumuştum.yani sıkıntı odn linklerinde sadece usta
- Pzr Nis 12, 2020 8:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi????
bende arkadaşlara katılıyorum bir iş ne kadar dallanıp budaklanırsa uygulamanın stabilitesi o kadar çabuk bozuluyor.Birbirinin aynısını veren onlarca site yerine sağlam 2-3 site gayet yeterli hem linkler arasında boğulmuyor kullanıcı hemde güncelleme işi daha kolay senin için usta.şuan uygulama sata...
- Sal Nis 14, 2020 9:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Şimdi usta şöyle bir sıkıntım var daha önceki mesajlarda android 5 lerde linklerin açılmayacağını belirtmişsin.Bende k2 androidbox ve t60 telefon var ikisi de android 5.1 sürümü kullanıyor.Seyirturk apksını telefonumda sorunsuz kullanabiliyorum videolar v.s. gayet oynatılıyor fakat k2 androidboxda v...
- Çrş Nis 15, 2020 6:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
usta öncelikle emeğine sağlık kodi 16.1 sürümünde çok güzel çalışıyor. mail.ru,filmodu,fileru çalışıyor.ilk mesajda bahsettiğin uygulama özellikleri ve belirttiğin gibi vidmoly, closeload fembed linkleri çalışmıyor.emeğine sağlık çok iyi olmuş.
- Çrş Nis 15, 2020 6:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.3.0 ve Android Sürüm 1.21 güncellemesi verildi.
android sürümünüde şimdi güncelledim odn haricinde bir sorun yok (odn ülkemizden engellendiğinden beri bende browser üzerindende çalışmıyor zaten).mail.ru hem kodi hemde androidde sorunsuz açıldı bende.zaten odn ve mail.ru çok fazla link silen platformlar bana çok cazip gelmiyorlar Fembed linkleride...
- Çrş Nis 15, 2020 8:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
malesef webview çalışmıyor sanırım.kullandığım yazılım rootlu sanırım o yüzden,orjinal yazılım yüklersem büyük ihtimalle K2 androiddede seyirTURK videoları çalışır.Teşekkürler.
EKLEME : Çalışmadı
EKLEME : Çalışmadı
- Cum Nis 24, 2020 5:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeşilçam filmleri
Merhaba uygulama mükemmel fakat yeşilçam filmleri çok az. Halen izleyici kitlesi olduğuna inandığım Kemal Sunal, Zeki Alasya-Metin Akpınar, İlyas Salman, Şener Şen filmleri arttırılsa hani. önerebileceğiniz bir site var mı? tümünü barındıran. usta bu konuda yardımcı olabilirim benim portaldaki bir ...