Sistem/Ayarlar/Görünüm/Dış Görünüm den hangi arayüzü kullandığınız görebilirsiniz ve dilerseniz yine aynı yerden kullandığınız arayüzü değiştireblirsiniz.
31 uygun sonuç bulundu
- Çrş May 27, 2020 11:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Prş May 28, 2020 12:03 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler.
- Prş May 28, 2020 4:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi indirme ve kurulum adımları
Nereye yazacağımdan pek emin olamadım ama daha çok kodide Seyirturk kullandığım için buraya yazim usta Fileru sanırım sistem değişikliğine gitti bu video paylaşım sitesine yüklenen linkler malesef bugün itibariyle çalışmıyor.kontrol edebilirsen,sevinirim iyi geceler. Maalesef, sanırım fileru sizler...
- Cum Haz 05, 2020 5:14 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk Kodi Kanal Sorunu
windows 7 yüklü bende kodi 16 sürümünde öyle bir sorun yok. kodiyi kaldırıp yeniden sıfır kurmayı deneyin.
- Cum Haz 05, 2020 5:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
Emeğine sağlık usta tam benim gibi miyop astigmatlar için yapılmış güncelleme ,ah birde şu android 5 ler için bir çare bulabilseydin keşke emeğine sağlık
- Cum Haz 05, 2020 5:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Duraklama Problemi Kolay Çözüm
Birçoğunuz biliyordur ama benim gibi gözünden kaçıranlar için Kodi Maintenance uygulaması kurulum ve ayarlarının videosuna buradan ulaşabilirsiniz şahsen ben çok başarılı buldum ve oldukça etkili oldu benim emektar bilgisayar ve androidbox cihazlarımda. https://www.youtube.com/watch?v=nUOBXKH4kqk bu...
- Cmt Haz 06, 2020 3:40 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 05.06.2020)
Usta androidboxlarda uygulamanin acilmamasi kumanda ile ilgili sanirim.mause ile uygulama acilip gezinebilirken,kumandayla uygulamayi acmaya calisinca uygulama kapaniyor.kumanda ayarlarini bir gozden gecir istersen kolay gelsin.
- Cmt Haz 06, 2020 4:12 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
benim cihaz rootlu pek webwiew işleri işe yaramıyor ama diğer konuda yazdığım gibi büyük ihtimalle sorun uygulamadaki kumanda kodlarından kaynaklanıyor.örneğin mause ile açtığım uygulamada kumanda ile gezinebiliyorum fakat geri tuşuna bastığımda uygulama otomatik olarak kapanıyor.bu sorunu yaşayan d...
- Cmt Haz 06, 2020 10:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: unutulmazfilmler ve ugurfilm kaynakları eklendi
uğurfilm için özel olarak teşekkürler usta çok özel filmler var bu sitede,emeğine sağlık.
- Cum Haz 12, 2020 11:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yildo geçmiş olsun
Abim çok geçmiş olsun, Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin.dikkat et kendine.