553 uygun sonuç bulundu
- Sal Eki 06, 2020 8:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Tv Box Tavsiye
Birde nacizane öneri Prime Video tuşlu olan son modeli alın.
- Sal Eki 06, 2020 9:59 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal Eki 06, 2020 11:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
şahsen ben mibox ı seyirturk,kodi,netflix,youtube,amazonprime ve ıptv için xcipv kulanıyorum, hub ihtiyacı hiç hissetmedim yada fare, sadece bu programları ve Android TV işletim sistemine uyumlu programları kullanacaksanız bence huba gerek yok. ama hdd takacağım ardından fare takacağım, klavye takar...
- Çrş Eki 07, 2020 1:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Tplink aldık arkadaşa bayağı iyi.
Dark vb gibi markalara bakmayın.
Yada bana bakmayın, ben markacıyım.
Dark vb gibi markalara bakmayın.
Yada bana bakmayın, ben markacıyım.
- Çrş Eki 07, 2020 11:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Aslında torrent te var bir Türkçe altyazısı yok. Stremio dan Türkçe altyazı olmadan izlenebiliyor. Bu Türkçe altyazı işine el atmak lazım Şayet extern oynatıcı özelliği eklenirse mesela MX Playerla açtın filmi, film izlerken menüden altyazı sekmesinden sitelerden film adını girerek aratma yapabilir...
- Prş Eki 08, 2020 12:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yok olmamalı , böyle bir şeyi ilk senden duyduk karagöz.
- Prş Eki 08, 2020 3:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
:) bilen bilir :) Bu detayların ne önemi var? Ama durumu biraz açıklayayım: iki uygulamamız ve backendi var sistemin, Kodi eklentisi backendin bir kısmını ben, android ve backendin bi kısmını TeJR yapıyor, İkimizinde her an her noktaya müdahale yetkisi var. Kullanıcı ile ilişkiler kısmında Forum, We...
- Cum Eki 09, 2020 8:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cmt Eki 10, 2020 2:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Biz bir ürün sağlayıcı olarak herkesi düşünmek zorundayız. Çünkü ürünümüzü daha fazla insan kullansın isteriz. Yerli dizilere de yer vermek gerekir çünkü izleyicisi olan bir ekosistem bu. Ben yakınlarımdan gördüğümü yazıyorum: aynı saatte farklı kanallardaki dizileri izlemek istiyorlar ancak tek kan...
- Cmt Eki 10, 2020 9:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: 15 Ekim 2020 tarihinde VIP sistemine geçeceğiz.
İsmail'im asıl sizin hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum. Helede şu son dönemde yaptıklarınız için ne yapsak ne desek boş.
Senin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza en içten teşekkürler.
Senin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza en içten teşekkürler.