türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
153 uygun sonuç bulundu
- Prş Şub 27, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
türkü severler için muhteşem bir ses Elnare Abdullayeva
türkü severler için muhteşem bir ses, ben çok beğendim.
- Cum Mar 06, 2020 6:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
https://beytepe.tk/sey/videolar/1.mp4 seyirTURK Repo yu https://seyirturk.net İndir bölümünden indirebilirsiniz. 1. İndirdikten sonra kodide ayarlarda eklentilere girip zipten yükle diyerek yükleyin. 2. Böylece seyirTURK Repo yu kurmuş olacaksınız. 3. Daha sonra ayarlardan eklentilere tekrar girin ...
- Cum Mar 20, 2020 12:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)
seyirTURK Kodi Sürüm : 3.70.XX seyirTURK Android Sürüm: 2.4.1 1. Genel: Hata düzeltmeleri yapıldı. 2. Android: Kendi iptvm kanal geçişi çalışmıyordu düzeltildi. 3. Android: IPTV kanal değişiminde epg gelmiyor ve isim gelmiyordu düzeltildi. 4. Android: Ayarlarda İzlenenleri Gösterme seçili iken yapı...
- Cum Mar 27, 2020 2:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Westworld (2016–)
Süper bir dizi. Tavsiye ederim.
- Çrş Nis 01, 2020 4:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Linux cihazlarda Seyirtürk
mail yoluylada yanıtlamıştım bir kea daha yanıtlayayım,
üyelik isteyen kanallar çalışmaz ,
2 dizi, türk filmi, türk dizisi, almanca filmler verilecek güncelleme ile olacak.
Teşekkür ederim
Not : açtığınız aynı konulu 2 mesaj silinmiştir.
üyelik isteyen kanallar çalışmaz ,
2 dizi, türk filmi, türk dizisi, almanca filmler verilecek güncelleme ile olacak.
Teşekkür ederim
Not : açtığınız aynı konulu 2 mesaj silinmiştir.
- Prş Nis 02, 2020 1:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk
apk size güncelleme geldiğini söyleyecek siz tamama basacaksınız dosya indirilecek ve yüklemeye onay vereceksiniz bu kadar.
- Cmt Nis 04, 2020 11:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Philips televizyon
viewtopic.php?f=3&t=44 burada açıklanmış durumda eğer mersis dostumuzun dediği gibi yapamazsanız birde onu deneyin.
- Pzt Nis 06, 2020 11:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Sunucuda Sıkıntı Var
Ne zaman ücretli olacak acaba. Yıllık 100 TL normal bence. Bizce yeter aşağıda IBAN veriyorum yatırınız, kim yatırırsa teşekkür ederiz: Kovid-19 bağış hesap numaları şöyle: - T.C. Ziraat Bankası AŞ Ankara Kamu Kurumsal Şubesi-1745 - IBAN: TR 65 0001 0017 4503 2156 2050 21 - T.C. Ziraat Katılım Bank...
- Sal Nis 07, 2020 10:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
Android sürüm: 1.1 Kodi sürüm 3.2.0 1. Genel: Almanca filmler eklendi. 2. Genel: Türk dizileri eklendi. 3. Genel: Türk filmleri eklendi. 4. Genel: Yabancı diziler eklendi. 5. Genel: Rastgele film ve dizi menusu eklendi 6. Genel: Dizilerde ve filmlerde ayrı arama eklendi 7. Genel: sizin yerinize taki...
- Çrş Nis 08, 2020 1:37 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.11 ve seyirTURK Kodi 3.2.0 güncellemesi verildi
Güncellenme için çok sağolun. Apk 'da gördüğüm hatalar. Dizi bölümü. Vcdn çalışmıyor. Vidmoly bir çalışıyor, bir çalışmıyor. Çalışıncada sık sık donuyor Play, 1 dakika 'da açılıyor sık sık donuyor. Odnok geç açılıyor sık sık donuyor. Diğerlerini yazmıyorum size mesaj gidiyormuş. Suç (eski) bölümü i...