24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

129 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen homers
Prş Ara 07, 2023 2:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları

kodi eklentisini dreambox 920 kurdum ancak kodinin ana sayfasında ADDONS yok . bundan dolayı seyitrürkü kuramıyorum. Ne yapmam lazım ki addonsu görebileyim. Varsayılan olarak "addons" Kodi ana sayfasında görünür normal şartlarda. "Dişli Çark" simgesine tıklayarak da "addons...
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 4:44 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında

Madde 1 ve 2 ile ilgili olarak ,bu sorunları bir kullanıcı olarak yaşamıyorum aklıma gelen farklı cihazlarınızdaki/ uygulamalardaki ön bellek ile ilgili olabileceği. Madde 3 için verilecek güncelleme ile düzeleceği forumda en son dün ifade edildi. Madde 4 ve 5 , evet linkler otomatik ekleniyor ve t...
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.

Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
gönderen homers
Prş Ara 14, 2023 7:39 pm
Foruma Git
Konuya Git

Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi. Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum. Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse. Botlar nasıl davranıyor ben de tam bil...
gönderen homers
Prş Ara 21, 2023 1:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk apk otomatik güncelleme

Bildiğiniz üzere seyirturk çok sık güncelleniyor. Bazı arkadaşların kutusuna yüklüyorum ama güncelleme de zorlanıyorlar. Acaba otomatik bir güncelleme sistemi olamaz mı? Yani biz gerekli izinleri ayarlayalım, eğer otomatik güncelleme seçili ise varsa otomatik güncelleniyor desin yüklesin. Zaten öyl...
gönderen homers
Pzr Oca 07, 2024 12:43 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android Üyelik Girişi, Çıkışı ve Avantajları

gkaraaslan1 yazdı:
Cmt Oca 06, 2024 10:02 pm
Merhaba nasıl vip üye olunur
viewtopic.php?f=14&t=559
gönderen homers
Cum Şub 02, 2024 7:02 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 202.02.2024)

insurrection yazdı:
Cum Şub 02, 2024 5:57 pm
O izni çoktan verdim zaten daha önceki bir çok güncelleme yi sorunsuz kurdu. Taki bu güncelleme çıkana kadar.
Hafıza doluluk sorunu olabilir mi? Öyle değilse
Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim.
gönderen homers
Prş Şub 08, 2024 2:32 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: medya bulunamadı çaresi

çok filmde medya bulunamadı diyor . var mı çaresi. teşekkürler Bulamadığınız medyalar kaynaklardan silinmiş olabilir. O nedenle bir çaresi yok. Kaynağın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ancak bulamadığınız medyaları kaynak sitesinde izleyebiliyorsanız bir kodlama hatası olabilir. Bu durumda ...
gönderen homers
Çrş Mar 06, 2024 1:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: NCIS son bölümleri

mebe yazdı:
Çrş Mar 06, 2024 8:51 am
Merhaba,

NCIS son bölümleri yüklenmiş gözükmekte ama video bulunmamakta. 21 sezon - 1, 2, 3, ve 4. bölümlerde.

kolay gelsin
O bölümler "yabancı kaynaklar" dan eklenmiş.Ayarlarınızda bu kaynakları "gösterme" seçeneği seçili olmalı ki linkler sizde bu nedenle görünmüyordur.
gönderen homers
Sal Mar 26, 2024 1:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu

Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...