129 uygun sonuç bulundu
- Prş Ara 07, 2023 2:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi Eklentisi indirme ve kurulum adımları
kodi eklentisini dreambox 920 kurdum ancak kodinin ana sayfasında ADDONS yok . bundan dolayı seyitrürkü kuramıyorum. Ne yapmam lazım ki addonsu görebileyim. Varsayılan olarak "addons" Kodi ana sayfasında görünür normal şartlarda. "Dişli Çark" simgesine tıklayarak da "addons...
- Prş Ara 14, 2023 4:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Uygulamada yaşadığım problemler hakkında
Madde 1 ve 2 ile ilgili olarak ,bu sorunları bir kullanıcı olarak yaşamıyorum aklıma gelen farklı cihazlarınızdaki/ uygulamalardaki ön bellek ile ilgili olabileceği. Madde 3 için verilecek güncelleme ile düzeleceği forumda en son dün ifade edildi. Madde 4 ve 5 , evet linkler otomatik ekleniyor ve t...
- Prş Ara 14, 2023 6:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi.
Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum.
- Prş Ara 14, 2023 7:39 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Yanılmıyorsam 1670 bende dün eklendi. Botların bazı kaynakları atlaması o kaynakların diğerlerine göre daha geç eklemeleri olabilir diye düşünüyorum. Kaynak Sitelere Geç eklenmesi tamam ama sonrasında alması lazım hele de sizinde dediğiniz gibi dün eklendiyse. Botlar nasıl davranıyor ben de tam bil...
- Prş Ara 21, 2023 1:16 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirturk apk otomatik güncelleme
Bildiğiniz üzere seyirturk çok sık güncelleniyor. Bazı arkadaşların kutusuna yüklüyorum ama güncelleme de zorlanıyorlar. Acaba otomatik bir güncelleme sistemi olamaz mı? Yani biz gerekli izinleri ayarlayalım, eğer otomatik güncelleme seçili ise varsa otomatik güncelleniyor desin yüklesin. Zaten öyl...
- Pzr Oca 07, 2024 12:43 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Şub 02, 2024 7:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 202.02.2024)
Hafıza doluluk sorunu olabilir mi? Öyle değilseinsurrection yazdı: ↑Cum Şub 02, 2024 5:57 pmO izni çoktan verdim zaten daha önceki bir çok güncelleme yi sorunsuz kurdu. Taki bu güncelleme çıkana kadar.
Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin derim.
- Prş Şub 08, 2024 2:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: medya bulunamadı çaresi
çok filmde medya bulunamadı diyor . var mı çaresi. teşekkürler Bulamadığınız medyalar kaynaklardan silinmiş olabilir. O nedenle bir çaresi yok. Kaynağın kendi sitesinden kontrol edebilirsiniz. Ancak bulamadığınız medyaları kaynak sitesinde izleyebiliyorsanız bir kodlama hatası olabilir. Bu durumda ...
- Çrş Mar 06, 2024 1:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: NCIS son bölümleri
O bölümler "yabancı kaynaklar" dan eklenmiş.Ayarlarınızda bu kaynakları "gösterme" seçeneği seçili olmalı ki linkler sizde bu nedenle görünmüyordur.
- Sal Mar 26, 2024 1:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...