129 uygun sonuç bulundu
- Çrş Mar 27, 2024 10:49 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk telefona kurulabiliyor mu?
Peki film dizi görüntü kalitesini değiştirme yapılabiliyor? mu Kalite kaynaklarca belirleniyor, uygulama kalite ayarlama imkanı vermiyor. Seçtiğiniz medya için mevcut ise daha düşük kalite yayın yapan kaynakları kullanabilirsiniz. (Okru örneğin, farklı kalite seçenekleri verir). Ek olarak bazı kayn...
- Sal Nis 23, 2024 2:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK ü açtığında sürekli güncelleme var sorunu
Bence fena bir fikir değil. Bu sürekli güncelleme sorunu bende hala devam ediyor. Burada verilen önerilerilerin tamamını defalarca denedim. Değişen bir şey olmadı. Sürekli güncelleme isteme sorununa ilaveten ben de bir de uygulamayı kullanırken yaklaşık 30 dk sonra birden uygulamanın kapanması prob...
- Cum May 03, 2024 3:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 29.03.2024)
Cihaz üreticisi Hiremco X6 pro cihazlardaki güncelleme sorununa çözüm üretene kadar bu cihaza sahip arkadaşlar Kodi içine kurulum yaparak kullanabilir diye düşünüyorum.
- Pzr May 12, 2024 11:25 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş Haz 12, 2024 1:41 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 13.05.2024)
Evet yanlış yapıyorsunuz, android .apk yı değil kodiye kurabilmek için kodi eklentisini indirmelisiniz.Sami Ertaga yazdı: ↑Çrş Haz 12, 2024 12:46 pmTeşekkürler.
Baktım ama Seyirtürk Androis APKyı PCye indirdim ama cihazdaki KODİ'de görünmüyor.
Yanlış mı yapıyorum acaba?
- Pzr Tem 28, 2024 6:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 28.07.2024)
@mebe Gizli sekmede yada başka bir tarayıcıdan indirme yapın, bazen tarayıcılar ön bellekleri yüzünden bu tür bir soruna neden oluyor
- Sal Ağu 13, 2024 7:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Diger konuda da sordum Superonline TV+Pro kutuya nasıl kurabilirim? Kodi va ama ona kurmayı beceremedim. Cihaz hakkında detaylı bilgim yok. Superonline ürün tanıtım sayfasından gördüğüm kadarıyla bi usb girişi var. Cihaz uygulamaları arasında bir "dosya yöneticisi" var ise , seyirTURK apk...
- Çrş Ağu 28, 2024 10:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Cevaplar için teşekkürler. Cihazda KODI var ama bir türlü kuramadım. Tekrar deniyeyim. Ciahzla PC arasında bağlantı kuramadım. Öyle bir seçenek var mı Enigma cihazlar gibi onu da bilmiyorum. Android işletim sistemi ile pc arasında bağlantı pek mümkün olmuyor. PC nize indirdiğiniz kodi reposunu bir ...
- Pzr Eyl 15, 2024 11:19 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
"kaydet" unutuluyor bazen yada büyük harf gözden kaçıyor.(Rabbit olmalı rabbit değil)batuhancinar yazdı: ↑Pzr Eyl 15, 2024 11:00 pmHerşeyi doğru uyguluyorum ancak rabbit bölümü gözükmüyor. Ayrıca iptv kısmında istanbuku seyret dahil yeni eklenen canlı kameralar da açılmıyor