129 uygun sonuç bulundu

Geri dön

gönderen homers
Çrş Eyl 30, 2020 7:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Daha önce dile getirildi mi hatırlıyamıyorum , tekrar oluyor ise affola; Android uygulamasında herhangi bir sayfada (Sayfam,Filmler,Diziler) iken , sayfada yer alan seçenekler (son çıkanlar,en popüler gibi ) içinde gezinirken seçilen bir dizi /filmin içeriği incelenip izlemekten vazgeçilir ise geri ...
gönderen homers
Cmt Eki 03, 2020 7:14 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
gönderen homers
Çrş Eki 07, 2020 4:25 pm
Foruma Git
Konuya Git

Tamam deneyeceğim ,yalnız bilmiyorum farkediyor mu bendeki cihaz box değil stick,uygulamayı YouTube dan repo ismi girerek kurmuştum ,dediklerinizi yapıcam Benzer bir durum(ayarlar menüsünün boş gelmesi) bir önceki SeyirTURK güncellemesinden sonra MiBox 3 cihazda başımıza geldi, kaldırıp yeniden kur...
gönderen homers
Cum Kas 27, 2020 11:11 am
Foruma Git
Konuya Git

trakt.tv

Merhabalar, trakt.tv isimli bir film ve dizi takip sitesi var. https://trakt.tv Üye olunur ise destekleyen uygulamalardan bir film/dizi izlendiğinde hesabınızda "izlendi" olarak işaretleniyor, izlemek istediğiniz film yada dizileri izleme listenize kaydediyor vb. (Yanı sıra film ve dizi ta...
gönderen homers
Cum Kas 27, 2020 11:19 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Seyirturk yeni sürüm Kodi 19-update 'Matrix e uyumlumu?

merhaba bende icone iron pro recever var kodi kendiliğinden matrixi güncelleyerek kurdu. İlk açılışda da uyumsuz diye seyirtürk uygulamasını kaldırdı. ne yapmam gerekli? seyirTURK'ü desteklemeyen versiyon otomatik yüklendi ise muhtemelen Kodi uygulamasının Beta programına kayıtlısınız. Tengildet'in...
gönderen homers
Cmt Ara 12, 2020 1:08 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 11.12.2020)

Oymatamadığınız bölümler diziplus linkleridir muhtemelen. diziplus adres değiştirmiş yine. On dakika sonra düzelmiş olur. Geri bildiriminiz için teşekkürler. Güncelleme: Düzeltildi. Sanırım arkadaşın bahsettiği sorun az önce chat bölümünde yazıştığımız sorun. Yani şu aralar yoğun internet kullanımı...
gönderen homers
Cum Ara 25, 2020 4:50 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 25.12.2020)

Dizigom için teşekkürler
gönderen homers
Çrş Ara 30, 2020 5:19 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Güzel gelişme

bu yönde güzel haberler var, işlemler bitmek üzere tahminen ocak ayının ilk haftası artık sistemde olmayan ve yeni çıkan filmler ve diziler hergün eklenecek artık. Birde ricam var ustam dizinin yada filmin kalitesine göre linkler en üstte yer alsın.Bir diziye ait 1080P linki bulmak için tek tek tüm...
gönderen homers
Cmt Oca 09, 2021 5:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 01.01.2021)

merhaba kodinin eski sürümleri ile beraber seyirtürk çalışıyor. Ancak cihazım kodiyi otomatik güncelleme yaptığından Kodinin son sürümünü yüklediğinde seyirtürk ün uyumsuz eklenti diyerek kaldırıyor. Seyirtürkün uyum sorununu nasıl halledebilirim? teşekkürler Seyirtürk (ve bir çok kodi eklentisi) h...
gönderen homers
Pzt Oca 11, 2021 1:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Kodide, destekleyen kaynak sitelerin medyalarında ses ve altyazı nasıl seçilir

ama bu Kodi için
diyecektim tam, neyseki son satırı okudum. :)

Teşekkürler