129 uygun sonuç bulundu
- Çrş Ağu 25, 2021 6:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İzlemeye devam et sekmesi
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- Çrş Ağu 25, 2021 9:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: İzlemeye devam et sekmesi
Son izlediğim filmlerden G.I Joe: snake eyes hdfilmcehennemi linkinden sonunakadar bitmesine rağmen.. izlemeye devam et sekmesinde duruyor.. The cursed filmide aynı şekilde.. .. belirli bir zaman geçmeden silinmiyor izlenenler ek olarak favorinize de aldı iseniz zaman geçse de silinmiyor diye biliy...
- Cum Ağu 27, 2021 11:45 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba Öncelikle sorun değilde bir soru soracaktım. Örneğin yeni eklenen Bob Ross: Happy Accident filminde dublaj 720pizle.tr seçimini yapıyorum. Karşıma kaynak seçiniz : PUB+ PUB Veya webteizle.tr seçiminde, UP mailru fembed VidMoly ODK seçenekleri çıkıyor. Bunlar nedir? Kaliteli görüntü açısında...
- Cum Eki 22, 2021 6:45 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Eki 25, 2021 9:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Kodi de üye girişi ve avantajları
iyi aksamlar kodi de bir haftadir hata aliyorum . sildim yeniden yükledim fayda etmedi. Kodi sürümü 18.9 fire stick ile kullaniyorum repo mevcut sorunmu var arkadaslar bu ara yoksa bendemi hata var? 19 altı sürümlerde bir sorun varmış, tesbit edildi / düzeltildi, yeni güncelleme ile verilecekmiş
- Cmt Eki 30, 2021 10:51 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Mi box S yazılım güncellemesi geldi.
Mi Box S için yeni bir güncelleme geldi. Otomatik bildirim almadı iseniz; Ayarlar/cihaz tercihleri/ hakkında/sitem güncellemesi yolundan ulaşabilirsiniz. ÖNEMLİ ***Güncellemenin yüklenmesi uzun sürüyor, bir çok kez yeniden başlatıyor, bu süreçte 'acaba bir hata mı var' diye düşünüp cihazı fişten fil...
- Pzt Kas 01, 2021 11:05 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Arama özelliği için bir öneri
Yapılabilir ise arama özelliği için bir öneri:
Arama geçmişi (belirli bir sayıya kadar olabilir) tutulsun ve opsiyonel olarak temizlenebilsin
Teşekkürler
Arama geçmişi (belirli bir sayıya kadar olabilir) tutulsun ve opsiyonel olarak temizlenebilsin
Teşekkürler
- Çrş Kas 03, 2021 6:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mi box S yazılım güncellemesi geldi.
Bu güncelleme ile "patchwall" adlı bir uygulama gelmiş MiBox'a. Bulabildiğim kadarıyla bu patchwall denen uygulama mi ye özgü bir kullanıcı arayüzü (user interface, UI). Çalıştırdığım zaman ana ekran değişiyor ama webde örneklerini gördüğüm patchwall arayüzlerine hiç benzemeyen zayıf bir a...
- Çrş Kas 03, 2021 6:47 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Cum Kas 19, 2021 3:08 pm
- Foruma Git
- Konuya Git