Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
https://i12.haber7.net/haber/haber7/bigmanset/2022/31/gunluk_50_bin_vaka_bilim_kurulundan_son_dakika_uyarisi_1659547180_8207.jpg Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 18-24 Temmuz haftasında 365 bin 424 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını, 157 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlattı. GÜNLÜK 50 ...
bir ara plex media server kullandım, çok donuyor ve görüntü kalitesi yetersiz oluyordu. ayrıca türkçe altyazı desteği de yoktu. bu serverda böyle sorunlar oluyor mu "Opensubtitles" eklenti olarak kurulabiliyor. OS hesabınız ile kullanabiliyorsunuz. Benim sunucu ve istemci modem ile aynı m...
Çanakkale Geçilmez !
18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, çok şeyler borçlu olduğumuz aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz.
Kadir Gecesi, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyede olduğu gecedir. Bu gece dua ederken, tüm insanlığın birlik ve beraberlik içinde yaşaması için dua edelim. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. "Çocuklar sizler, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin...
Telegram grubundan akp propagandasi yapıp karşıt görüş yazınca telegram grubundan engellemis. Bu şekilde bir ticaret olmaz. Orası kişisel grup değil. Sen siyaset yapıyorsan küfür hakaret olmadığı sürece herkes siyaset yapabilir orda. Siyaset yapan kisiyide engellemek neyin nesi? Birdaha söylüyorum y...
Zamanınız varsa ve ilgileniyorsanız internetin nasıl çalıştığını basitçe anlatan bu videoyu izleyebilirsiniz. Bizim sistemimizde bu olayın tam içinde olduğundan sistemi anlayabilme şansınız olacaktır.
dosyayı indirdim zipten çıkardım kodi de kaynak ekle,gözat dosyayı gösterdim repository.seyirTURK eklendi ancak eklentiler zipten yükle yaptığımda dosya boş