Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: Jellyfin Medya Server
homers » Prş Şub 02, 2023 7:05 pm
bir ara plex media server kullandım, çok donuyor ve görüntü kalitesi yetersiz oluyordu. ayrıca türkçe altyazı desteği de yoktu. bu serverda böyle sorunlar oluyor mu "Opensubtitles" eklenti olarak kurulabiliyor. OS hesabınız ile kullanabiliyorsunuz. Benim sunucu ve istemci modem ile aynı m...
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
Re: 18 Mart Çanakkale zaferi
osmanke » Cum Mar 17, 2023 11:54 pm
Çanakkale Geçilmez !
18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, çok şeyler borçlu olduğumuz aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz.
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
Re: Kadir gecemiz mübarek olsun
osmanke » Sal Nis 18, 2023 1:03 am
Kadir Gecesi, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın en üst seviyede olduğu gecedir. Bu gece dua ederken, tüm insanlığın birlik ve beraberlik içinde yaşaması için dua edelim. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
Re: 23 NİSAN EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
osmanke » Pzr Nis 23, 2023 1:23 am
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. "Çocuklar sizler, Türkiye' yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin...
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
Admini kınıyorum (Admin notu: Bizim telegram kanalımız yoktur.)
nyana » Pzt May 15, 2023 6:43 pm
Telegram grubundan akp propagandasi yapıp karşıt görüş yazınca telegram grubundan engellemis. Bu şekilde bir ticaret olmaz. Orası kişisel grup değil. Sen siyaset yapıyorsan küfür hakaret olmadığı sürece herkes siyaset yapabilir orda. Siyaset yapan kisiyide engellemek neyin nesi? Birdaha söylüyorum y...
- 1
- nyana
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
- 1
- osmanke
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- pluzman
-
1.52%
-
-
Deşarj Modumuzun sistemden ayrılması üzerine...
tengildet » Cum Oca 31, 2025 7:30 pm
deşarj üyemiz bir süre önce kendi isteğiyle moderatörlük görevini bırakmıştı, dün aldığım bir özel mesajında artık gördüğü lüzum üzerine forumda ve uygulamadada bulunmak istemediğini iletti, bu güne kadar yaptığı yardımlar ve geliştirme önerileri için teşekkürler.
Kendisine başarılar diliyorum.
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- maho35
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Atatürk Şiirleri
Hüseyin120 » Çrş Eyl 17, 2025 12:42 am
ATATÜRK Başında bir kalpak, Sırtında bir kürk. Kimdir bu diye sordular? Dedim Atatürk. * * * * Uygardır, medenidir. İnsanlık düzenidir. Dediler çağdaş kimdir? Dedim Atatürk. * * * * Trablusgarp, Bingazi'ye İtalyanlar asker çıkardı. Dediler kurtarmaya kim gitti? Dedim Atatürk. * * * * Çanakkale, Anaf...
- 1
- Hüseyin120
-
1.52%
-
-
- 1
- maho35
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- sadece
-
1.52%
-
-
Re: Atatürk Şiirleri
Hüseyin120 » Çrş Eyl 17, 2025 12:42 am
KAHRAMAN ATATÜRK Adın anılacak dünya durdukça Sen en öndesin insanlık var oldukça. * * * * Yoktur bu dünyada benzerin, eşin Vatanı kurtarmaktı senin işin. * * * * İngiliz, fransız, yunan toplandı. Anadolu'da batağa saplandı. * * * * Geçilemez dedin, geçmeye geldi. Yenilgi acısı içmeye geldi. * * * *...
- 1
- Hüseyin120
-
1.52%
-
-
Hüseyin120 » Çrş Eyl 17, 2025 12:43 am
ATATÜRK'Ü SEVMEK ZORUNDASIN Kalbinde sevgi olmasa da Hiç kimseyi sevmesen de Atatürk bu vatanı kurtardı. Atatürk'ü sevmek zorundasın. * * * * Özgür ve bağımsız yaşıyorsan Köleliği düşman görüyorsan Hür düşünmeme engel olunamaz diyorsan, Atatürk'ü sevmek zorundasın. * * * * Atatürk sekiz yıl ailesind...
- 1
- Hüseyin120
-
1.52%
-
-
Hüseyin120 » Çrş Eyl 17, 2025 12:44 am
ATATÜRK İLKELERİ İnsanlar, zor durumdaysa Çaresizlik içinde kıvranıyorsa Bir çıkar yol bulunamıyorsa Mutlaka karanlık aydınlatılacaksa Halkçılık ilkesini kullanmalısın. * * * * İnsanlar, fikir anlaşmazlığındaysa Kargaşa yüzyıllardır sürüyorsa Bir çıkar yol bulunamıyorsa Mutlaka fikirler düzenlenecek...
- 1
- Hüseyin120
-
1.52%
-
-
Hüseyin120 » Prş Eyl 18, 2025 7:52 pm
O CESUR YÜREKTE YÜZLERCE ASLAN YATAR Anadolu dört bir yandan kuşatılmıştı Ordular dağıtılmıştı, silahlar toplanmıştı Halk, çaresizdi, mal, can emniyeti yoktu Her yer karanlıktı, göz gözü görmüyordu Anadolu düşman çizmesi altında eziliyordu. * * * * Ruslar, 1914 yılında Anadolu'ya girdi ve Erzurum'u ...
- 1
- Hüseyin120
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK indirme ve kurulum adımları
ghost22 » Cum Mar 06, 2020 6:21 pm
Emeği geçen herkese teşekkürler,
Kodi 18.5 IPTV çalışmıyor, filmler çalışıyor.
Xioami note6 pro, android ver: 9 ve
Samsung SM-T510 Galaxy Tab A (2019), android ver:9 da denendi
Bilginize.
- 1
- ghost22
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK indirme ve kurulum adımları
ettu » Cmt Mar 07, 2020 10:01 am
Merhaba Tengildet Laptopta kodiye (18.2) seyirturk eklentisini kurdum. Eklenti sorunsuz çalışıyor. Filmler çalışıyor. IP tv de linkler çalışmıyor. H96 Pro lus android box'ta (android 6.0) kodide (18.2) denedim. Sorunsuz (IP tv'ler hariç) çalışıyor. seyirturkü hem android ve hemde kodide kullanmak ço...
- 1
- ettu
-
1.52%