Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mesajların üst listesi
-
-
Re: seyirTURK Android 1.6 Kodi 3.4.8 yayınlandı.
GuCLu » Cum May 22, 2020 5:02 pm
Emeğinize sağlık güzel olmuş. 9. Android: Üst menü ve Ayarlar menüsü değiştirildi, Filmler Diziler ve Benim Sayfam Üst Barda dropdown menu ile kullanacaksınız. Yalnız eskiden ulaşılabilen menülere artık ulaşamıyoruz. Android 7 de. Dizi bölümüne geçemiyoruz. Diğer menüde olsa oradan da açabilirdik. ...
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- GuCLu
-
1.52%
-
-
- 1
- romanos
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- furkannn_23
-
1.52%
-
-
- 1
- ayhanst
-
1.52%
-
-
Re: Teşekkür
serdal12345 » Pzr May 24, 2020 6:09 pm
Tengildet Hocam merhabalar, sizi rahatsizliginizi duydugumda inanin cok üzülmüstüm. Tekrardan gecmis olsun... Bende aralik 2019 da seyirturku televizyonumda hic istemeyerekte olsa kaldirmistim. Internette topladigim m3u listeleriyle yola devam ettim. Seyirtürkü geri geldigini bugün bayram tebrigi si...
- 1
- serdal12345
-
1.52%
-
-
Re: Samsung smart tv
gentlemen » Pzt May 25, 2020 12:56 pm
Merhabalar Tengildet Ustam, Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç tat vermiyor, maddi durumu Android TV box almaya müsait olmayanlar için, Samsung ES serileri için eminim bir güzellik yapıp, en azından webserver yardımı ile yüklenebilen bir widget yaparsanız, ES serisi Samsung kullanıcıları a...
- 1
- gentlemen
-
1.52%
-
-
- 1
- Sarihan
-
1.52%
-
-
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
homers » Sal May 26, 2020 12:56 pm
Merhabalar;
Yeni eklentiden daha ziyade yeni kaynaklar eklenmesi düşünülür mü?
Bazı Dizi ve Film Siteleri diğerlerinden farklı içeriklere yer veriyor, bunların da eklenmesi mümkün olur mu?
*isimlerini kurallara aykırı olabilir diye zikretmedim,
Elinize sağlık,Teşekkürler.
- 1
- homers
-
1.52%
-
-
- 1
- mahir-kisaer1979
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: Lg webos tv
unaltarkan » Çrş May 27, 2020 5:56 am
Merhabalar ustalarım lg webos tv için çalışma başladımı acaba? Biraz bilgilendire bilirseniz minnettar olurum, çünkü eminim ki benim gibi dört gözle bekleyen bir çok arkadaş var webos tv kullanan. Herşey için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık. Allah razı olsun!
- 1
- unaltarkan
-
1.52%
-
-
- 1
- musto1
-
1.52%
-
-
Kendi IPTV miz
Turan_Turkaz » Cum May 29, 2020 1:21 am
Öncelikle ustalara projelerinden dolayı tekrar sonsuz teşekkürler. Sorum şöyledir. Acaba kendi IPTV sekmesinde m3u listemizdeki gibi kategorileri görüntüleme şansı var mı? Yani benimki mesela, Azərbaycan, Türk, Rus, Almaniya sıralı. Bunun gibi yani... Yanlış yerde konu açtıysam @tengildet usta kusur...
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
coolmeen » Cum May 29, 2020 9:50 am
Ustam seyrettiğimiz diziler,seyrettiğimiz kısmında görünüyor.Bu gercekten cok güzel bir sey.Fakat dizinin tüm sezonlarınızı izledikten sonra seyredilenler kısmından bu diziyi kaldırmak mümkün olmuyor.Böyle olunca izlediklerim kısmı bayagı bi karısık ve kalabalık oluyor.Kısaca izlediklerimiz kısmında...
- 1
- coolmeen
-
1.52%
-
-
ardafikret » Çrş May 27, 2020 3:02 pm
filmzal.com seyredelim.com ranzhuai.top https://www.ranzhuai.top/dizi/game-of-thrones-izle/sezon-1/bolum-2 tüm bölümler aynı videoyu veriyor birinci sezonda youtube dan 1 saatlik tanıtım. seyredelim.com çok karışık derli toplu değil dizileri toplu bir şekilde vermiyor, otomatik alması sıkıntılı olu...
- 1
- ardafikret
-
1.52%
-
-
Re: Kendi IPTV miz
tengildet » Cum May 29, 2020 10:46 am
Öncelikle ustalara projelerinden dolayı tekrar sonsuz teşekkürler. Sorum şöyledir. Acaba kendi IPTV sekmesinde m3u listemizdeki gibi kategorileri görüntüleme şansı var mı? Yani benimki mesela, Azərbaycan, Türk, Rus, Almaniya sıralı. Bunun gibi yani... Yanlış yerde konu açtıysam @tengildet usta kusu...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
deşarj » Cum May 29, 2020 12:44 pm
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. Ben takip ettiğim edeceğim ilgimi çeken dizileri Favorilerime ekledim.Favorilerimdeki dizilere yeni bölüm linki eklendiğinde ama posterde bir işaret olsa ama üst ilk sıraya taşınsa benim için yeterli olur.Bu arad...
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 12:54 pm
Cevabın ve anlatımın için minnettarım. M3U listem bütün iptv playerlerde kategorize olarak görülüyor. Sadece seyirtürkün desteklediği formatın bir m3u örneğini paylaşırsanız makbule geçer. [emoji847] Hatta EPG desteği de olursa süper olurdu. Yani linki girerken, ir de EPG linki girsek öyle kaydetse...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Mersis » Cum May 29, 2020 12:56 pm
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. Ben takip ettiğim edeceğim ilgimi çeken dizileri Favorilerime ekledim.Favorilerimdeki dizilere yeni bölüm linki eklendiğinde ama posterde bir işaret olsa ama üst ilk sıraya taşınsa benim için yeterli olur.Bu arad...
- 1
- Mersis
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 1:26 pm
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. ... Agents of S.H.I.E.L.D. 7.Sezon 1.Bölüm çıktı eklerseniz sevinirim diyecektim ki zaten eklenmiş ama yeni bölümü çıkan diziler kısmında görünmüyor.Saygılar.. Kontrollerimizde gördük ki (the 100 diziside öyle) b...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
tengildet » Cum May 29, 2020 2:18 pm
...Kastettiğim EPG yapmanız değil, hazır EPG url linki oraya yapıştırmak için seçenek... İşte bende onu yazdım epg linkini girdikten sonraki kısım anlattığım, belki sizin iptv sağlayıcınız epg bilgisini içeren linkide size veriyor olabilir ama iptv cilerin %99 u epg vermiyor ve dolayısı ile m3u lis...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK te Rabbit aktif etme
tengildet » Cum May 29, 2020 2:46 pm
rabbit bölümünde hiç bir link çalışmıyor. Yanlış yere mi yazdım acaba? Hangi site filmler mi, p....hub mı, a....le mi? Ancak şöyle bir durum var 1. Filmlerde seyirTURK Androidde problem vardı, düzeltildi ancak bugün vereceğimiz güncelleme ile kullanabileceksiniz, 2. diğer iki sitenin videolarıda vp...
- 1
- tengildet
-
1.52%