Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Mesajların üst listesi
-
-
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
Re: Seyirtürk film dizi sayfası için istek
tengildet » Prş Haz 11, 2020 12:38 pm
Merhaba, konuyu nereye açmam gerekiyor bulamadım bende buraya açtım. Hatalıysa lütfen taşıyın. Sizden bir isteğim olacak belki de bir çok kullanıcının işine yarayabilir. Mesela bir filme tıkladık. İzleme için açtık altta playerlar (close, vidmoly) seçenekleri var. Onun hemen altına bu filme benzer ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- demirfan76
-
1.52%
-
-
- 1
- deşarj
-
1.52%
-
-
Re: Yeşilçam filmlerine diziizle.mobi kaynağı eklendi.
ardafikret » Prş Haz 11, 2020 12:55 pm
tengildet yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 12:41 pm
karagoz yazdı: ↑Prş Haz 11, 2020 12:33 pm
Uzantı değişmiş com yerine net olmuş şimdi baktım az sonra ne olur bilmem
Bir ste neden uzantı değiştirir acaba? durduk yerde kullanıcılarını neden kaybeder, Acaba durduk yerdemi?
Bu sitenin uzantısı com sizde bakın ve game of thrones in bölümleri mevcut
Screenshot_20200611-125241.jpg
- 1
- ardafikret
-
1.52%
-
-
- 1
- hakan2200
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Dilbao
-
1.52%
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 12.06.2020)
tengildet » Pzr Haz 14, 2020 8:23 pm
Kodi sürümünde "İçerde" dizisinin bölümlerin süresi 16dk olarak oynatıyor. İlk 16dk sonrasında bölümün devamı yok. Nasıl düzeltebilirim? Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldır...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Dilbao » Pzr Haz 14, 2020 10:23 pm
tengildet yazdı: ↑Pzr Haz 14, 2020 8:23 pm
Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldırmak kalıyor.
Tek parça olarak Puhutv üzerinden kaynak olarak eklenme şansı var mı peki?
- 1
- Dilbao
-
1.52%
-
-
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
- 1
- Sarihan
-
1.52%
-
-
tengildet » Pzt Haz 15, 2020 10:46 pm
Maalesef siz düzeltemezsiniz, aldığımız yer ve kendi sitesi partlar halinde veriyor bizdede part sistemi desteklenmiyor maalesef. Sadece O diziyi kaldırmak kalıyor. Tek parça olarak Puhutv üzerinden kaynak olarak eklenme şansı var mı peki? kusura bakmayın mesajınızı biraz yanıtsız bıraktım, ama bir...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Bein kanalları
emrebursali_2 » Pzr Haz 21, 2020 4:12 pm
Arkadaşlar android uygulaması ve kodide *** spor kanallarını nasıl ekleyebilirm veya uygulamada *** spor kanallarını bulamadım.Yardımcı olur musunuz?
- 1
- emrebursali_2
-
1.52%
-
-
Re: Bein kanalları
tengildet » Pzr Haz 21, 2020 4:21 pm
Arkadaşlar android uygulaması ve kodide bein kanallarını nasıl ekleyebilirm veya uygulamada bein kanallarını bulamadım.Yardımcı olur musunuz? Forumun ana sayfasında yukarıda kayan bir yazı var okuyunuz. Kendi IPTV nizi nasıl ekleyeceğiniz ise Android için https://seyirturk.net/forum/viewtopic.php?f...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
iptv player tavsiye?
emrebursali_2 » Çrş Haz 24, 2020 11:14 pm
Arkadaşlar önerebileceğiniz iptv player var mı hem m3u dosyaları hem linkleri atabileceğim (huhu url'si izleyip, m3u dosyası yukleme) hızlı ve kullanışlı wanced var ama biraz hantal bir program gibi ya da wancedı hızlandırma İn bir yolu var mı?
(ya da kodi'de hepsini yapabilir miyiz)
- 1
- emrebursali_2
-
1.52%
-
-
Re: iptv player tavsiye?
Aslan-6 » Prş Haz 25, 2020 4:08 pm
Cep telefonu için "watched" proğramı güzel çalışıyor m3u-dosyalarıyla. Bildiğim kadarıyla da huhu.to ile normalde abonelik kanallar izleniyor. Şahsen denemedim.
VU+ Uno 4K cihazımla m3u'ları Seyirtürk, TurkVod ve E2iplayer ile izliyorum.
- 1
- Aslan-6
-
1.52%
-
-
tengildet » Prş Haz 25, 2020 1:17 pm
Arkadaşlar önerebileceğiniz iptv player var mı hem m3u dosyaları hem linkleri atabileceğim (huhu url'si izleyip, m3u dosyası yukleme) hızlı ve kullanışlı wanced var ama biraz hantal bir program gibi ya da wancedı hızlandırma İn bir yolu var mı? (ya da kodi'de hepsini yapabilir miyiz) Şahsen ben m3u...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
emrebursali_2 » Cum Haz 26, 2020 10:39 pm
Android televizyonlar için , yada android boxlar için onlarca program denemiş biri olarak sıralama şu şekil bana göre; 1- Tivimate Full versiyon yada modlu 2- İmplayer 3- İptvsmarters 4- Xciptv player 5- Ott Navigator Mac adresine göre bakacaksan , bunda m3u çalışmaz. Stbemu Pro programı. Teşekkür ...
- 1
- emrebursali_2
-
1.52%
-
-
Re: Samsung Smart TV (Tizen olmayan)
Turan_Turkaz » Cmt Haz 27, 2020 1:50 am
yaw şu konuda her yeni mesaj işaretini gördüğümde yüreğim pırpır ediyo acep oldumu bişeyler varmı bir sürpriz diye :D Ben de aynı çocuksu sevinci yaşıyorum haa... [emoji6] Ama Android TV Box'la tanıştıktan sonra Smart TV'lerle vedalaşalı çok oldu... [emoji847] Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapata...
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
Turan_Turkaz » Cmt Haz 27, 2020 2:20 pm
tengildet yazdı:Turan_Turkaz yazdı: ↑Cmt Haz 27, 2020 1:47 am
Nereden buluruz GuCLu.
Bende var isterseniz göndereyim usta
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Sevinirim e mailime atabilirsiniz.
[email protected]
Emailini kontrol et [emoji847]
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%
-
-
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
tengildet » Cum Haz 26, 2020 11:28 pm
Normal da sitelere bakinca, gunluk bir eklenti var son eklenenler bolumlerinde mesala film sites hdfilmcehennemi gibi ve dizi sitelerinde ama son birkac gundur seyirTURK te malesef hic bir yenilik yok nedendir acaba, ayrica bazi diziler de tum bolumler listed yok,. Bilinmeyen bir sorunmy var yoksa ...
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
Kaptan » Pzt Haz 29, 2020 10:51 am
Selam , You Tube de (By Gencer )diye bir beyefendinin ve ekibinin sayfası var,sağlam virüssüz herkese açık programlar koyuyor ,(sizler de oradan onlarca videları bakıp indirebilirsiniz.video altlarında apk.lar var)bakıp oradan sizler için 2 ip tv.apk indirme programı yazıyorum.telefona kurarken virü...
- 1
- Kaptan
-
1.52%
-
-
- 1
- Turan_Turkaz
-
1.52%