Mesajların üst listesi
Mesajların değerlendirmesi
-
- Yazar
- Değerlendirme
-
-
Re: Kendi IPTV miz
andro343536 » Çrş Tem 22, 2020 12:57 pm
Harikasınız....
Kendi ipmiz kısmı için favori ve kaldığı yerden başlaması için bir çalışmanız var mı?
Kendi ip bölümûnde sık kullanılanlara bir link tanımladığımda video bittiğinde aynı video tekrar açılıyor... Kodiyi kapatmadan sorun çözülmüyor... - 1
- andro343536
-
1.52%
-
-
-
Re: SeyirTURK son birkac gundur hic bir eklenti yok malesef
tengildet » Prş Tem 23, 2020 11:40 am
Yo tüm bölümleri var . Sadece altyazılının 1. bölümü var diğerleri yok oda dizilladada aynı ( aldığımız yer) türkçe tüm bölümler var. iyi seyirler
- 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Kendi IPTV miz
tengildet » Sal Tem 21, 2020 2:33 pm
@tengildet usta, benim m3u listem aşağıdaki ayarlara rağmen seyirtürk içindeki kendi IPTVim kısmında bir türlü logoları göstermiyor. Bütün playerlarla denedim, grouplar tamam, herşey normal sadece seyirtürkte başarılı olamadım. #EXTM3U #EXTINF:-1 tvg-id="" tvg-name="an.t TV" tvg... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Tem 21, 2020 8:53 pm
Dizi bolumunde Yellowstonun yeni bolumu eklenmis ,eh izleyim dedim, ama 3 link var 1 tanesi sadece ingilizce altyazi calisiyor 2 tanesi turkce altyazi ama ikiside hata veriyor acilmiyor ,dizi sitelerine gidiyorum seyirturkte nasilsa orlardan aliyor diye linklerin herturlusu birsuru mevcut ama diziy... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
homers » Prş Tem 30, 2020 11:09 am
"Stan Lee's Lucky Man" dizisinin ikinci sezon bölümlerini SeyirTURK üzerine oynatamadım, ancak alınan kaynakta çalışıyor. neden kaynaklanıyor olabilir? "Tammy" dizisinin bazı bölümleri eksik, Perry Mason dizisinin yayımlanmış bölümlerinden biri eksik ( kontrol ettiğim kadarı ile... - 1
- homers
-
1.52%
-
-
-
Re: samsung smart tv
tengildet » Cmt Ağu 01, 2020 7:30 pm
Şu an için hayır. İleride ne olur belli olmaz ama mkvod u kullanınız.demirfan76 yazdı: ↑Cmt Ağu 01, 2020 6:10 pmslm LG WebOS lara seyirTurk indirelemezmi yada ilerde mumkunmu - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
kruisland » Pzr Ağu 02, 2020 5:08 pm
Bilmem sizler ne yapiyorsunuz ama seyirturk te link azsa yada bolumleri bulamiyorsam ben sayfalari tek tek gezmektense alternatif olarak diziler icin ve filmler icin turkvod kullaniyorum eh bu sekilde en azindan dizileri tamamen izliyebiliyorum genelde.tabiki daha iyi bir imkan varsa bunuda bilmenin... - 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
-
Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor Neden
kruisland » Sal Ağu 04, 2020 4:02 pm
Selam seyirturk kullanicilari ,bilmem sizlerde nasil ama viking dizisini izlemek istiyorum ama TA yada TD linklerinden hicbirisi calismiyor sadece uyari veriyor link bulunamadi diye seyirturk oysa sitelerindeki linkler calisiyor ,bu sadece bu dizide deyil birsuru dizide calismayan link cok ama en az... - 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
-
Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu
tengildet » Sal Ağu 04, 2020 4:14 pm
Bakalım - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
Re: Dizi bölümünde : Viking dizisindeki izleme Linklerinin hicbiri Calismiyor mu
tengildet » Sal Ağu 04, 2020 4:35 pm
Daha önceki bildirimleriniz gibi hatalısınız. Sizin mesajlarınızdan dolayı sürekli zaman kaybı yaşıyorum. Yine rastgele 6. sezondan bir bölüm ve 4. sezondan bir bölüm denedim 13 linkin 9 u çalışıyor her bölüm için. Doğru bildirim yapsanız düzeltme şansımız varsa düzeltiriz, ki onlarca kez kullanıcıl... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
kruisland » Sal Ağu 04, 2020 7:30 pm
Tengildet kardesim ben yanlis bilgi vermiyorum, kac defa denedikten sonra yazdim, bendeki sitemide belirterek hatta bu vesileyle baska kullanicilarada sormus oldum, eger siz dogru soylenen Birseye inanmayarak silecekseniz o sizin bileceginiz bisey.u viking dizisini yeni baslayacaktim sezon ilk bolum... - 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Sal Ağu 04, 2020 7:55 pm
Bu üçüncü yazışınız çalışmıyor dediğiniz ilkinde sizin için oturdum video bile çektim. İkinci yazışınızda kontrol ettim ve çalıştığını söyledim. Bu üçüncüsü yine baktık baktığım bölümler çalışıyor. İyi niyetinizden kuşku duymam anormal bir durum mu sizce? - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
GAME OF THRONES BÖlÜmlerini eklerseniz burdan cok sevinirim saygilar
kruisland » Pzr Ağu 09, 2020 7:36 pm
Slm arkadaslar sagolun yorumlariniz icin,mumkunse game of trones eklerseniz sevinirim ,cogu yerde silinmis ama burda var sanirim .
https://dizirun.com/dizi/game-of-throne ... -1/bolum-1
simdiden tesekkurler - 1
- kruisland
-
1.52%
-
-
-
Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 20.07.2020)
burakguzel » Pzr Ağu 16, 2020 1:59 am
Hayırlı geceler, seyirtürk kodi de açmaya çalıştığımda "LİNK BULUNAMADI" uyarısı veriyor ve açılmıyor. - 1
- burakguzel
-
1.52%
-
-
-
burakguzel » Pzr Ağu 16, 2020 12:51 pm
Telefonumda kullanıyorum, Kodi 18.7 "Leia" sürümü, seyirtürk en son sürüm web sitesinden indirip zip ile kurulum yaptım. - 1
- burakguzel
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzr Ağu 16, 2020 1:08 pm
Link bulunamadı hatasını hangi aşamada alıyorsunuz. Eklenti açılırken mi? Video açmaya çalıştığınızda mı? Eğer video açmaya çalıştığınızda ise hangi video? Detay verirseniz sevinirim. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
burakguzel » Pzr Ağu 16, 2020 1:18 pm
Eklentiyi açmaya çalıştığımda karşılaşıyorum. Şu şekildr aşağıya aldığım ekran kaydını ekliyorum göz atarsanız memnun kalırım. teşekkür ederim.
Ekran Kaydı Bağlantısı;
- 1
- burakguzel
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzr Ağu 16, 2020 2:58 pm
Aynı ağa bağlı bir cihazdan http://satura.tk ya bağlanın bakalım bağlanacak mı? bağlanırsa sizi selamlayan bir sadri alışık ile karşılaşacaksınız. Bağlanmazsada zaten hata verecektir. Eğer hata verirse modeminizi kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Eğer yine olmuyorsa ISP niz bizin hizmet aldığımız hos... - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
burakguzel » Pzr Ağu 16, 2020 3:07 pm
Hocam çözdüm olayı, mac adresi ile alakalıymış. Kullandığım kodi yapısı tüm eklentilere farklı bir mac adresi atamış bundan dolayı seyirtürk ve birkaç eklenti daha bundan dolayı açılmıyormuş. İlgileriniz için teşekkür ederim. - 1
- burakguzel
-
1.52%
-
-
-
burakguzel » Cmt Ağu 29, 2020 9:25 pm
Merhaba,
Uygulama veya kodi eklentinizde, mümkünse bölüm bitince diğer bölüme otomatik geçme seçeneği ekleme şansınız var mı? ve vk.com dan video arama seçeneği getirilebilir mi? yani bunu yapmak mümkün müdür? ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim. - 1
- burakguzel
-
1.52%
-
-
-
coolman » Cmt Eyl 05, 2020 12:06 am
Bende de çalışmıyor. Çözümü nedir? - 1
- coolman
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Cmt Eyl 05, 2020 12:25 am
Çalışmayan nedir? Detay verirseniz yardımcı olalım. - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
sinekli » Pzr Eyl 13, 2020 8:46 pm
Ben de Box’a yüklü her içeriği görebiliyorum fakat bir film dizi radyo neyi seçersem seçeyim başa atıyor.. - 1
- sinekli
-
1.52%
-
-
-
tengildet » Pzr Eyl 13, 2020 9:25 pm
box markası ve android sürümü nedir? - 1
- tengildet
-
1.52%
-
-
-
sinekli » Pzt Eyl 14, 2020 8:08 pm
KII pro
Tipi: TV Kutusu
GPU: Mali-450
sistem: Android 5.1.1
İşlemci: Amlogic S805
çekirdek: Dört çekirdekli
RAM: 2Gb
RAM Yuvası Miktarı: DDR3
Çubuk Malzemesi: 32G
TV Kutusu Özellikleri: 5G WiFi
Renk: Siyah - 1