Android üye girişi yapamıyorum
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Android üye girişi yapamıyorum
Androidde üye girişi yapamıyorum forum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum bu kullanıcı adı daha önceden alınmış diye uyarı veriyor nasıl giriş yapacağım?
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Re: Android üye girişi yapamıyorum
forum ve uygulama üyelikleri farklıdır, ama siz aynısını girdiyseniz aynıda olabilir. Dilerseniz forum üyeliğini ve uygulama üyeliğinide ayrı tutabilirsiniz,
Bu uyarıyı almanızın tek sebebi uygulamadaki şifrenizi yanlış girmeniz, doğru şifreyi girdiğinizde bu uyarıyı almadan giriş yapabildiğinizi göreceksiniz.
Uygulamaya ilk giriş yaptığınız şifreyi hatırlamıyorsanız özel mesajdan yada [email protected] adresine yeni şifrenizi atın uygulama şifrenizi değiştirelim.
Bu uyarıyı almanızın tek sebebi uygulamadaki şifrenizi yanlış girmeniz, doğru şifreyi girdiğinizde bu uyarıyı almadan giriş yapabildiğinizi göreceksiniz.
Uygulamaya ilk giriş yaptığınız şifreyi hatırlamıyorsanız özel mesajdan yada [email protected] adresine yeni şifrenizi atın uygulama şifrenizi değiştirelim.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
-
- 4
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
özel mesaj attım.tengildet yazdı: ↑Prş May 20, 2021 2:17 pmforum ve uygulama üyelikleri farklıdır, ama siz aynısını girdiyseniz aynıda olabilir. Dilerseniz forum üyeliğini ve uygulama üyeliğinide ayrı tutabilirsiniz,
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2415 kez
- İletişim:
Şifreniz değiştirildi. Deneyiniz.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir