Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kumandanin menü tuşuna basarak..
Menü kısmını açma eklenemez mi?
..
Birde şoyle bir sıkıntı var
Menü'ye girip türler kısmına bakıp geri tuşuna bastığımızda bir geri geleceğine direk ana sayfaya dönüyor..
...
Teşekkürler.
Her cihazın menu tuş sinyali farklı maalesef ama soruna bir çözüm üretelim. Ama menü tuşu sadece ana menude var, sizin durumunuzda nerede menü ye basıp orada kalmak istiyorsunuz?
Mesala menü+ülkeler+g.kore yaptık diyelim.
..
G.kore'de iken geri yaptığımızda ditek ana sayfaya atmak yerine..
Bir geri gelerek ülkeler kısmında kalabilir.
Maalesef olmayabilir.
Neden?
Çünkü geri tuşu sadece sayfalarda geri yapabilir, orada menüye bastığınızda gelen pop-up tabir edilen bir olay normal bir sayfa değil yani direk poster yok orada.
Ama özerine düşünelim.
Teşekkürler.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Yeni güncellemeyle uygulanma yüklenmedi hatası alıyorum.
Android ayarlarından seyirTURK e bilinmeyen kaynaklar dan yüklemeye izin verin.Bu kalıcı bir çözümdür.
Olmazsa sitemizden tekrar indirip kurun.Bu bir sonraki güncellemeyle kadar çözümdür.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
Android ayarlarından seyirTURK e bilinmeyen kaynaklar dan yüklemeye izin verin.Bu kalıcı bir çözümdür.
Olmazsa sitemizden tekrar indirip kurun.Bu bir sonraki güncellemeyle kadar çözümdür.
Kodi de de giriş yaptığımda listeler yüklenmiyor. Hem uygulamada hem de kodi de kullanamıyorum. Mobilde aktif kullanıyorum ben tv de nadir kullanıyorum. Mobil için bana her hangi birisine çözüm bulabilir misiniz? Premium üyeyim.
Kodi de de giriş yaptığımda listeler yüklenmiyor. Hem uygulamada hem de kodi de kullanamıyorum. Mobilde aktif kullanıyorum ben tv de nadir kullanıyorum. Mobil için bana her hangi birisine çözüm bulabilir misiniz? Premium üyeyim.
Her ikisindede kullanamıyor olmanız mobil internetinizle ilgili olduğunu gösteriyor. Normal Wifi ya bağladığınızda sorun çıkmıyorsa mobil ağınızda problem vardır?
Her ikisindede kullanamıyor olmanız mobil internetinizle ilgili olduğunu gösteriyor. Normal Wifi ya bağladığınızda sorun çıkmıyorsa mobil ağınızda problem vardır?
Halloldu teşekkür ederim.
Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti ahmetunal074 mesajı için: