Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
- savsav19
- 2
- Teşekkür etti: 0
- İletişim:
Re: Rabbit bölümü ve bu bölümü etkinleştirme
Tv Box için vpn ile mi çözüm buldu herkes? Vpn önerisi var mı yardımcı olursanız sevinirim. Playstoredan baktım da leş gibiydi vpn
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 520 kez
- İletişim:
protonu deneyebilirsiniz, iki tane free server var
- batuhancinar
- 2
- Teşekkür etti: 2 kez
- İletişim:
Herşeyi doğru uyguluyorum ancak rabbit bölümü gözükmüyor. Ayrıca iptv kısmında istanbuku seyret dahil yeni eklenen canlı kameralar da açılmıyor
- homers
- 4
- Teşekkür etti: 520 kez
- İletişim:
"kaydet" unutuluyor bazen yada büyük harf gözden kaçıyor.(Rabbit olmalı rabbit değil)batuhancinar yazdı: ↑Pzr Eyl 15, 2024 11:00 pmHerşeyi doğru uyguluyorum ancak rabbit bölümü gözükmüyor. Ayrıca iptv kısmında istanbuku seyret dahil yeni eklenen canlı kameralar da açılmıyor
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti homers mesajı için:
- deşarj • batuhancinar • tengildet
- Değerlendirme: 4.55%
- batuhancinar
- 2
- İletişim:
Rabbit yazıyorum büyük r ile , password kısmı 1234 yazıyorum yada boş bırakıyorum yada sistem kendi otomatik dolu gösteriyor 3 şekildede olmuyor. Kullanıxı çıkış giriş yapıyorum olmuyor. Son sürüm kurulu. Bir türlü çözemiyorum. Android tv box kullanıyorum. İp tv kısmındaki canlı kameralar ile ilgili yorumunuz nedir peki? Onun için ne yapmalıyımhomers yazdı: ↑Pzr Eyl 15, 2024 11:19 pm"kaydet" unutuluyor bazen yada büyük harf gözden kaçıyor.(Rabbit olmalı rabbit değil)batuhancinar yazdı: ↑Pzr Eyl 15, 2024 11:00 pmHerşeyi doğru uyguluyorum ancak rabbit bölümü gözükmüyor. Ayrıca iptv kısmında istanbuku seyret dahil yeni eklenen canlı kameralar da açılmıyor
- tengildet
- Site Admin
- 4
- Teşekkür etti: 2414 kez
- İletişim:
Siz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin.
şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz sorun yok.
Bizim uygulamamızda biz bir yayın vermiyoruz, tüm izledikleriniz internetten de bulunacak sitelerden alınıyor, o sitelerde oynamazsa bizde de oynamaz.
Örneğin birinin linki burada paylaşıyorum: https://istanbuluseyret.ibb.gov.tr/beyazit-kulesi-2/
kendi sitesinde bile kapalı olan şey bizdede maalesf çalışmaz.
şifre **** gösterse bile yazdığınız oraya eklenir. 1234 yazdığınızdan eminseniz sorun yok.
Bizim uygulamamızda biz bir yayın vermiyoruz, tüm izledikleriniz internetten de bulunacak sitelerden alınıyor, o sitelerde oynamazsa bizde de oynamaz.
Örneğin birinin linki burada paylaşıyorum: https://istanbuluseyret.ibb.gov.tr/beyazit-kulesi-2/
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti tengildet mesajı için:
- homers • batuhancinar
- Değerlendirme: 3.03%
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran
- batuhancinar
- 2
- İletişim:
Sorun benden kaynaklanıyormuş Rabbit yazdıktan sonra birtane boşluk oluşuyor kumandayı hızlı kullandığım için. Problem yok açıldı artık. Evet ibb inn sitesinde de açılmıuor ama şansıma bendeki hiçbiri açılmıyor sağlık olsun. İyi forumlartengildet yazdı: ↑Pzt Eyl 16, 2024 7:25 pmSiz ayarı kaydettikten sonra Adult için nereye bakıyorsunuz? Uygulamanın sol üstte bulunan Menü tuşuna basın en alta doğru Adult yazısını göreceksiniz. Oraya basın şifre istediğinde de ayarda ne girdiyseniz onu girin.
- Bu kullanıcılar mesajınıza teşekkür etti batuhancinar mesajı için:
- homers
- Değerlendirme: 1.52%
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir