VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Ben Leman

Film ve Dizi önerilerinizi paylaşabileceğiniz konular.
gokselcin
Teşekkür etti: 0
İletişim:

Ben Leman

Mesaj gönderen gokselcin »

Merhaba,

Eşim “Ben Leman” adlı diziyi düzenli olarak seyirtürk’ten izliyor. Telefondan kaynak sitelere baktım dizinin son bülümü mevcut. Ama seyirtürk’te herzamanki kaynaklar görünmüyor, görünen kaynaklarda da dizi açılmıyor.

Kullanıcı avatarı
tengildet
Site Admin
5
Teşekkür etti: 2486 kez
İletişim:

Re: Ben Leman

Mesaj gönderen tengildet »

Dizinin asıl kaynağı , dizi yayınladıktan sonra disneye veriyor ve 1 hafta disney yayınlıyor, 1 hafta sonra açılıyor kendi kaynağı, diğer siteler youtube üzerinden veriyor ve maalesef youtube un kendi uygulaması hariç şu anda youtube linkleri açılamıyor. Baktığınız kaynakların tümü internet browserdan çalıştıkları için outube videosunu youtube playerı ile kendi sitelerinde oynatabiliyor ama malesef android uygulamalarında bu mmkün olmuyor. Ama sorunu biliyoruz çözüm arayışı içindeyiz.
Eşinizin isteğini anlıyoruz çözüm üretene kadar android in youtube uygulaması üzerinden izleyebilir.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
bizim kadınlarımız: / korkunç ve mübarek elleri ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle / anamız, avradımız, yarimiz Nazım Hikmet Ran

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir