VIP işlemlerinde kullandığımız bankanın sistemini değiştirmesi sebebi ile ücret yatırırken MUTLAKA banka bilgilerimizi uygulamalarınızın menüsünde bulunan VIP bilgi kısmından görünüz. Aksi taktirde eski IBAN a yatırılan tüm ücretler direk olarak banka tarafından size iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

ahmettamoglu
5
Teşekkür etti: 0

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

Mesaj gönderen ahmettamoglu »

ahmettamoglu yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:52 am
ahmettamoglu yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:23 am
tengildet yazdı:
Çrş Eki 15, 2025 1:04 am
Eklenti kendi dosyalarına erişemiyor. Kodiye dosya erişimi izni vermelisiniz.

Android te menüye girin, uygulamaları seçin ,kodiyi seçin, izinlere gidin, dosyalar ve medya "her zaman izin ver" olarak ayarlayın ve uygulama kullanılmıyorsa izinleri kaldır kapalı olsun.

Ardından kodiyi başlatın, seyirTURK simgesine sağ tıklayın ayarlar diğer ayarlardan önbellek temizleyin.
bu izinler zaten vardı. şu an kontrol ettim. izinler verilmiş durumda. bugüne kadar seyirturk eklentisi çalışıyordu. bugün android 15 ten android 16 ya geçtim. bir ilgisi olabilir mi acaba? kodi'de diğer eklentiler hala çalışıyor.
denemek için vpn ile girdim çalıştı. vpn'i kapatıp tekrar deneyince artık sorunsuz çalışmaya devam ediyor. herhalde geçici bir dns veya network hatasıydı.
çok teşekkürler,
Merhaba,

Bu geçici bir sorun değil gibi gözüküyor. Farklı cihazlarda da aynı sorunu yaşadım. Kodi seyirturk 3.70.4 sürümüne başka bir android tv cihazında güncelleme yaptım. Aynı hatayı verdi. VPN ile bir kere bağlandıktan sonra VPNsiz de çalışmaya devam etti.
Yine farklı bir raspberry pi libreelec cihazında yaptığım güncelleme aynı hatayı verdi. Burada VPN olmadığı için farklı bir çözüm denedim. userdata/addon_data da bulunan seyirturk ayarlar klasörünü silerek yerine windows altında sorunsuz çalışan seyirturk 3.70.4 ayarlar klasörünü koydum. Bu şekilde de çalıştı. Umarım bu bilgiler hatayı bulmanıza yardımcı olur.

;yi çalışmalar,

Sosyolog
Teşekkür etti: 0

Re: seyirTURK Güncel Sürümler (Güncelleme: 27.09.2024)

Mesaj gönderen Sosyolog »

Mrb, miboxta kodi uygulamasi var seyirturk yüklenmiş durumda izinler açık, fakat seyirturk uygulamasini açamıyorum uyarı hata vb vermiyor dönen simgeden başka bişey yok var mıdır çözümü? Kodiyi silip tekrar kurdum vs olmadı