2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Pzt Tem 20, 2020 2:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Seyirtürk Logo
Ne renk olacak ve boyut ne olsun 1920x1080 vs?
- Pzt Tem 20, 2020 2:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkürler, Önerdiğiniz boyut uygun , renk siyah beyaz veya orjinal kullanılan renkler olabilir.
- Pzt Tem 20, 2020 2:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Buyrun. Arka planı saydamdır burada beyaz durduğuna bakmayın
- Pzt Tem 20, 2020 3:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba android cihazlarda sayfam kısmında ip tv favoriler i herhangibir alana eklediğim zaman 4. alandaki kısım görünmüyor. Örneğin ilk alanım İpTv Favoriler 2.Imdb top 250 3. Film Türleri 4. Dizi türleri olması gerekirken dizi türlerinin yanlızca başlığı görünüyor. https://i.hizliresim.com/7g9bZe....
- Pzt Tem 20, 2020 3:05 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Merhaba android cihazlarda sayfam kısmında ip tv favoriler i herhangibir alana eklediğim zaman 4. alandaki kısım görünmüyor. Örneğin ilk alanım İpTv Favoriler 2.Imdb top 250 3. Film Türleri 4. Dizi türleri olması gerekirken dizi türlerinin yanlızca başlığı görünüyor. Detaylı açıklamanız için teşekk...
- Pzt Tem 20, 2020 3:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkürler, tam düşündüğüm gibi oldu.
- Pzt Tem 20, 2020 3:30 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Tem 20, 2020 3:57 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Anime istek
Merhaba bir anime sever olarak türkanime yada anizm gibi sitelerden animeler görmeyi çok isterim.Özellikle telefondan mükemmel oluyor.Mümkünse, eklerseniz çok mekbule geçer.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
- Pzt Tem 20, 2020 4:55 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Pzt Tem 20, 2020 8:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Kodi Güncelleme Sorunu
Merhaba seyirTÜRK bugün kodi için yayınlanan güncellemeyi alamıyorum.Eklentiye girmeye çalıştığımda güncelleme için evet e basıyorum.Sağ üstte güncelleniyor 1 2 dakika bekleyiniz uyarısı aldıktan sonra hiçbir şekilde güncelleme alamıyorum. -Kodiyi %appdata% dan sıfırlayıp eklentiyi tekrar kurdum işe...