2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen Mersis
Çrş May 06, 2020 12:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: iptv ipucu

Şimdi girip bir kaç kanal açtım.
Belgesel kanalları sorunsuz çalışıyor.
gönderen hakan2200
Çrş May 06, 2020 10:30 am
Foruma Git
Konuya Git

Android televizyonumda Kodi Tv üzerinden Bazı IP tv leri açmaya çalıştığımda siyah ekran karşıma çıkıyor. Sonrasında filmler bölümünü açayım diyorum onlarda da siyah ekran ile açılıyor. bazen sadece ses oluyor bazen hiçbir tepki vermiyor. İzlemekten vazgeçiyorum, televizyonumda ki youtube girmek ist...
gönderen tengildet
Çrş May 06, 2020 11:54 am
Foruma Git
Konuya Git

Bunu mailüzerinden sizinle mi görüştük hatırlamıyorum ama Alman kanalları idi sanırım. Sadece sizde oluyor başka şikayet gelmedi. Bizim denediğimiz kanalların hiç birinin ardından sorun yaşamadık. Çözümü zaten kendiniz bulmuştunuz ve o kanalları açmıyor dunuz hatırladığım kadarı ile. seyirTURK o kad...
gönderen Sedat_57
Çrş May 06, 2020 2:51 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)

Merhaba
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
gönderen tengildet
Çrş May 06, 2020 3:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Sedat_57 yazdı:
Çrş May 06, 2020 2:51 pm
Merhaba
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
Öneriniz için teşekkürler. Evet bu yöntemi biliyoruz , ama kaç kişi bu şekilde yükleyebilecek?, bir çok insan hala androide uygulama yükleyemiyor maalesef.
gönderen Sedat_57
Çrş May 06, 2020 3:22 pm
Foruma Git
Konuya Git

Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen😁.
gönderen tengildet
Çrş May 06, 2020 3:46 pm
Foruma Git
Konuya Git

Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen😁. yani diyorsunuz ki 10 kişi için uygulama yapın, bunu yaparken harcadığınız zamanda uygulamalar için yapacaklarınızı yapabileceklerinizi yapmayınız. ve sadece 10 kişi kullansın :). Ben size bir çay vereyim :cay . Ama bir yol mutlaka bulacağız, ba...
gönderen hakan2200
Çrş May 06, 2020 3:54 pm
Foruma Git
Konuya Git

Bunu mailüzerinden sizinle mi görüştük hatırlamıyorum ama Alman kanalları idi sanırım. Sadece sizde oluyor başka şikayet gelmedi. Bizim denediğimiz kanalların hiç birinin ardından sorun yaşamadık. Çözümü zaten kendiniz bulmuştunuz ve o kanalları açmıyor dunuz hatırladığım kadarı ile. seyirTURK o ka...
gönderen Syntaxerror
Çrş May 06, 2020 7:20 pm
Foruma Git
Konuya Git

Fox hd

Sevgili adminler merhaba,

Fox HD de problem var ne yazık ki. HD olan fox yayınları izlenmiyor. Bir de bu tip konuları nerden sormamı önerirsiniz. Başlık açıp forumu kirletmek istemiyorum kusura bakmayın şimdiden.

Sevgiler.