Şimdi girip bir kaç kanal açtım.
Belgesel kanalları sorunsuz çalışıyor.
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş May 06, 2020 10:30 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: iptv ipucu
Android televizyonumda Kodi Tv üzerinden Bazı IP tv leri açmaya çalıştığımda siyah ekran karşıma çıkıyor. Sonrasında filmler bölümünü açayım diyorum onlarda da siyah ekran ile açılıyor. bazen sadece ses oluyor bazen hiçbir tepki vermiyor. İzlemekten vazgeçiyorum, televizyonumda ki youtube girmek ist...
- Çrş May 06, 2020 11:54 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Bunu mailüzerinden sizinle mi görüştük hatırlamıyorum ama Alman kanalları idi sanırım. Sadece sizde oluyor başka şikayet gelmedi. Bizim denediğimiz kanalların hiç birinin ardından sorun yaşamadık. Çözümü zaten kendiniz bulmuştunuz ve o kanalları açmıyor dunuz hatırladığım kadarı ile. seyirTURK o kad...
- Çrş May 06, 2020 2:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Samsung Tizen seyirTURK Hakkında (Sorun)
Merhaba
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
Tizen studios diye programm üzerinden tv ye ugulama yüklenebilior
- Çrş May 06, 2020 3:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş May 06, 2020 3:22 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen.
- Çrş May 06, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Evet haklisiniz. Yükleyebilenler icin ciksin lütfen😁. yani diyorsunuz ki 10 kişi için uygulama yapın, bunu yaparken harcadığınız zamanda uygulamalar için yapacaklarınızı yapabileceklerinizi yapmayınız. ve sadece 10 kişi kullansın :). Ben size bir çay vereyim :cay . Ama bir yol mutlaka bulacağız, ba...
- Çrş May 06, 2020 3:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Bunu mailüzerinden sizinle mi görüştük hatırlamıyorum ama Alman kanalları idi sanırım. Sadece sizde oluyor başka şikayet gelmedi. Bizim denediğimiz kanalların hiç birinin ardından sorun yaşamadık. Çözümü zaten kendiniz bulmuştunuz ve o kanalları açmıyor dunuz hatırladığım kadarı ile. seyirTURK o ka...
- Çrş May 06, 2020 3:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi Sürüm 3.4.0 ve Android Sürüm 1.3 güncellemesi verildi. (Android 1.3.2 verildi)
Tesekkur ederim. elerinize saglik
- Çrş May 06, 2020 7:20 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Fox hd
Sevgili adminler merhaba,
Fox HD de problem var ne yazık ki. HD olan fox yayınları izlenmiyor. Bir de bu tip konuları nerden sormamı önerirsiniz. Başlık açıp forumu kirletmek istemiyorum kusura bakmayın şimdiden.
Sevgiler.
Fox HD de problem var ne yazık ki. HD olan fox yayınları izlenmiyor. Bir de bu tip konuları nerden sormamı önerirsiniz. Başlık açıp forumu kirletmek istemiyorum kusura bakmayın şimdiden.
Sevgiler.