2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 08, 2020 12:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK istatistik
eyw. ismail dostum, TeJR sağolsun.
- Cum May 08, 2020 11:24 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkür
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler evlere kapanmak zorunda olduğumuz su günlerde inanılmaz moral kaynağı oldunuz sağolun varolun arkadşlar
- Cmt May 09, 2020 12:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Biz de sizlere teşekkür ederiz. Sağolun.
- Cmt May 09, 2020 1:38 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Fox hd
Ahaha o müthiş olur ama sanırım biraz zor o
- Pzr May 10, 2020 12:36 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Annele Gününü kutlu olsun.
Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.!
- Pzr May 10, 2020 11:12 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun.
- Pzr May 10, 2020 4:11 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Mi box kurulumu
Internet 100 mbps en az 10 kere kaldırıp.kurdum ama malesef aynı hata ile karşılaşıyorum
- Pzr May 10, 2020 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
İnternetin 100 yada 10 olması elbette yüksek çözünürlüklü video oynatma sırasında önemlidir. Yani sorun internet hızınızla İlgili değil. Ama şunu sorayım liste isimleri çıkıyor resimlerimi gelmiyor eğer öyle ise imdb ye bağlamamıştır. Yok hiç birşey gelmiyorsa bizim sunucumuza bağlanmıyorsunuz demek...
- Pzr May 10, 2020 5:04 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Teşekkür
Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
- Pzr May 10, 2020 6:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Her şey gelmiş ama üzerinde Logo kalıyor. Ok. Son bir şey yapmanızı isteyeceğim cihazı fişten çekip tekrar çalıştırın. Bu durumla ilk defa karşılaşıyoruz. Eğer olmazsa kodlara bakalım.