2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum May 08, 2020 12:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

eyw. ismail dostum, TeJR sağolsun. :)
gönderen Oscarcat
Cum May 08, 2020 11:24 pm
Foruma Git
Konuya Git

Teşekkür

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler evlere kapanmak zorunda olduğumuz su günlerde inanılmaz moral kaynağı oldunuz sağolun varolun arkadşlar
gönderen tengildet
Cmt May 09, 2020 12:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkür

Biz de sizlere teşekkür ederiz. Sağolun.
gönderen Syntaxerror
Cmt May 09, 2020 1:38 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: Fox hd

Ahaha o müthiş olur ama sanırım biraz zor o
gönderen osmanke
Pzr May 10, 2020 12:36 am
Foruma Git
Konuya Git

Annele Gününü kutlu olsun.

Anneler, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanın hiçbir değeriyle karşılaştırılamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Anneler Günü kutlu olsun.!
Resim
gönderen tengildet
Pzr May 10, 2020 11:12 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun.
gönderen serguzest
Pzr May 10, 2020 4:11 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Mi box kurulumu

Internet 100 mbps en az 10 kere kaldırıp.kurdum ama malesef aynı hata ile karşılaşıyorum
gönderen tengildet
Pzr May 10, 2020 5:03 pm
Foruma Git
Konuya Git

İnternetin 100 yada 10 olması elbette yüksek çözünürlüklü video oynatma sırasında önemlidir. Yani sorun internet hızınızla İlgili değil. Ama şunu sorayım liste isimleri çıkıyor resimlerimi gelmiyor eğer öyle ise imdb ye bağlamamıştır. Yok hiç birşey gelmiyorsa bizim sunucumuza bağlanmıyorsunuz demek...
gönderen gentlemen
Pzr May 10, 2020 5:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Teşekkür

Merhabalar Tengildet Ustam, Ben 2014-15 yılından beri seyirtürk kullanıcısıydım. O günlerde başınıza gelen talihsiz bir rahatsızlıktan dolayı, seyirtürkten ve forumdan kopmuştunuz. Öncelikle size büyük geçmiş olsun diliyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum. Samsung smart TV ler seyirtürkten yoksun hiç...
gönderen tengildet
Pzr May 10, 2020 6:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Her şey gelmiş ama üzerinde Logo kalıyor. Ok. Son bir şey yapmanızı isteyeceğim cihazı fişten çekip tekrar çalıştırın. Bu durumla ilk defa karşılaşıyoruz. Eğer olmazsa kodlara bakalım.