2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Çrş May 06, 2020 7:43 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Fox hd

Sevgili adminler merhaba, Fox HD de problem var ne yazık ki. HD olan fox yayınları izlenmiyor. Bir de bu tip konuları nerden sormamı önerirsiniz. Başlık açıp forumu kirletmek istemiyorum kusura bakmayın şimdiden. Sevgiler. linkleri tek tek eklemiyoruz, internetten toplu bulduğumuz linkleri veriyoru...
gönderen Syntaxerror
Çrş May 06, 2020 8:04 pm
Foruma Git
Konuya Git

Peki şöyle bişiy mümkün mü, İp TV listesini kullanıcı sıralayabilir mi favori kanallar gibi mesela? Ya da bu mümkün değilse keşke siz sıralasanız kanalları hani. İnanın 50 tane yandaş kanal geçip bağımsız yayın yapan ya da izlenebilir (tabi kime göre neye göre diyeceksiniz haklısınız) kanala ulaşmak...
gönderen tengildet
Çrş May 06, 2020 9:16 pm
Foruma Git
Konuya Git

Peki şöyle bişiy mümkün mü, İp TV listesini kullanıcı sıralayabilir mi favori kanallar gibi mesela? Ya da bu mümkün değilse keşke siz sıralasanız kanalları hani. İnanın 50 tane yandaş kanal geçip bağımsız yayın yapan ya da izlenebilir (tabi kime göre neye göre diyeceksiniz haklısınız) kanala ulaşma...
gönderen furkannn_23
Prş May 07, 2020 2:01 am
Foruma Git
Konuya Git

Bende kumandanın geri tuşunu kullanmadan direk kanallari değiştirmek için birseyler istesem mümkünse tabi
gönderen Xenonman58
Prş May 07, 2020 10:42 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK istatistik

hakkiniz odenmez isleriniz rast gitsin.
gönderen Mersis
Prş May 07, 2020 11:13 pm
Foruma Git
Konuya Git

Gittikçe büyüyecek.
İki güne 2 mi boxa daha kurulum yapıyorum.
Sayenizde başka uygulamaya gerek kalmayacak.
gönderen tengildet
Prş May 07, 2020 11:37 pm
Foruma Git
Konuya Git

Mersis yazdı:
Prş May 07, 2020 11:13 pm
Gittikçe büyüyecek.
İki güne 2 mi boxa daha kurulum yapıyorum.
Sayenizde başka uygulamaya gerek kalmayacak.
eyw. mersis
gönderen mborazan
Cum May 08, 2020 6:37 am
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım da telefonda alt yazlılı dizi/flimlerin alt yazıları çıkmıyor nasıl bir ayar yapmam lazım
Telefonum Samsung A7 2018
gönderen TeJR
Cum May 08, 2020 6:47 am
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba, Aranıza yeni katıldım da telefonda alt yazlılı dizi/flimlerin alt yazıları çıkmıyor nasıl bir ayar yapmam lazım Telefonum Samsung A7 2018 Hocam hangi filmlerde oluyor bu durum bir örnek verme şansınız varsa bakalım. Normal koşullarda altyazılar video'ya gömülü oldukları için bir ayar yapma...
gönderen ismailglr
Cum May 08, 2020 11:19 am
Foruma Git
Konuya Git

tengildet yazdı:
Pzr May 03, 2020 2:24 pm
umarım tek tek saymamışsındır ustam :)

Allah nazar değdirmesin her zaman ki gibi kısa süre de yine büyük işler başardın.ellerine sağlık ;)