Tahmini bir düzeltme yaptık fakat kendimiz bu hatayı almadığımızdan dolayı çözüm oldu mu pek bilmiyoruz. Ama düzelmiş olma olasılığı yüksek
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Sal May 12, 2020 2:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK uygulamalarına IPTV Favori ekleme çıkarma eklendi.
Yapmanız gereken iptv bölümünde verilen kanalların üzerinde iken Kodide sağ tıklayarak Androidde üzerine uzun süre basılı tutarak çıkan menuden Favorilere ekle demeniz. Seçtiğiniz kanal IPTV Favorilerinize eklenmiş olacak. Çıkarmak içinde IPTV Favorilerinizin içinde iken çıkatmak istediğiniz kanala ...
- Sal May 12, 2020 2:32 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 12, 2020 2:40 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD
3. sezon linkleri yanlış verilmiş aldığımız site tarafından, düzeltildi.
- Sal May 12, 2020 3:02 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Kodi Sürüm 3.4.5 Android Sürüm 1.4 1. Kodi: IMDb Top 250 ye yanlışlıkla üyelik girişi isteniyordu, düzeltildi. 2. Genel: SuperVideo parser ı eklendi. 3. Genel: IPTV için Favorilere ekleme ve silme getirildi. Kullanabilmek içn üye girişi yapmalısınız. 4. Genel: Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları ekl...
- Sal May 12, 2020 3:46 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: GAME OF THRONES VE WEST WORLD
WestWorld izleyecek arkadaşlar burada bulamadılar ise Stremio kursunlar. Çok teşekkür ederim kardeşim on numara bişeymiş bu stremio daha önce nasıl haberim olmadı ona yanıyorum. Rica ederim. 😊 İçinde Netflix, Amazon, Hulu, Apple Tv, Walt Disney, HBO vb. Gibi onlarca var. Aradığınız herşey orada. Ül...
- Sal May 12, 2020 4:29 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.
Yenilikler çok çok güzel bizleri memnun etmek için elinizden geleni her zaman yapıyorsunuz
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.
sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. yazılımlarınız çok güzel ben her zaman takdir ediyorum.
o yüzden gözlerinize ellerinize emeklerinize sağlık Teşekkürler Saygılar.
- Sal May 12, 2020 5:03 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Anroid uygulamasında IPTV de listeye geri dönmeden kanal değiştirme
İptv 'de kanaldan çıkmadan kanal değiştirme sadece apk 'da var sanırım.
Kodi göremedim.
Kodi göremedim.
- Sal May 12, 2020 5:06 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
- Sal May 12, 2020 5:25 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Güncelleme harika olmuş.
Sağolun.
Sağolun.