2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Çrş May 13, 2020 1:22 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Deep impact
17617.jpg Küçük Leo Beidermann'ın teleskopuyla çektiği bir fotoğraf tüm Dünyayı ayağa kaldırır. Fotoğrafta bir kuyruklu yıldızın hızla Dünyaya yaklaşmakta olduğu görülmektedir. Harekete geçen bilim adamları hemen bir uzay aracının kuyruklu yıldıza gidip, yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf etmesi g...
- Çrş May 13, 2020 7:28 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
Sanki kanal seçiyor.
Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
Sanki kanal seçiyor.
Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
- Çrş May 13, 2020 9:27 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Mersis daha önce de böylemiydi yoksa yeni sürümle mi oldu?
- Çrş May 13, 2020 11:06 am
- Foruma Git
- Konuya Git
- Çrş May 13, 2020 3:50 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim.
yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden
yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum.
saygilarimla
yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden
yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum.
saygilarimla
- Çrş May 13, 2020 4:09 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
slm usta ilk önce emekelrinizden dolayai cok tsk ederim. yanliz benim bir sorum olacak amazon fire stickte neden otomatik günceleme yapilmiyor ben hala cözemedim. her zaman silip yeniden yükleme yapmam gerekiyor.yardimci olursaniz cok memnun olurum. saygilarimla olayı daha öncede anlatmıştım tekrar...
- Çrş May 13, 2020 4:31 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Gayet başarılı oldu program.
Bir ricam var, Rastgele film seçtikten sonra gelen film ekranında Favori(Kalp) ikonu yanına tekrar rastgele film seçme tuşu eklenebilir mi?
Geriye gidip tekrar menüden rastgele film seçmek biraz uzun oluyor.
Teşekkürler.
Bir ricam var, Rastgele film seçtikten sonra gelen film ekranında Favori(Kalp) ikonu yanına tekrar rastgele film seçme tuşu eklenebilir mi?
Geriye gidip tekrar menüden rastgele film seçmek biraz uzun oluyor.
Teşekkürler.
- Çrş May 13, 2020 5:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Gayet başarılı oldu program. Bir ricam var, Rastgele film seçtikten sonra gelen film ekranında Favori(Kalp) ikonu yanına tekrar rastgele film seçme tuşu eklenebilir mi? Geriye gidip tekrar menüden rastgele film seçmek biraz uzun oluyor. Teşekkürler. Maalesef o alanda yer yok hiç bir şey koyamıyoruz.
- Çrş May 13, 2020 9:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Elinize sağlık güzel bir uygulama izlenen ve izlemeye devam et başlığı altına alınan filmler nasıl kaldırılıyor.
- Çrş May 13, 2020 10:01 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Teşekkürler, kaldıramazsınız ancak bir haftlık ömürleri var bir hafta sonra silinirler kendiliğinden.Serdar44105 yazdı: ↑Çrş May 13, 2020 9:35 pmElinize sağlık güzel bir uygulama izlenen ve izlemeye devam et başlığı altına alınan filmler nasıl kaldırılıyor.