24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Prş May 14, 2020 12:29 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Turan_Turkaz yazdı:
Prş May 14, 2020 12:20 am
Merhaba usta. Kral Şakir diye bir diziye tıkladım ve geri döndüm. Ana sayfada hâla izlemeye devam et diye duruyor. Bir türlü kaldıramadım. Acaba bir yolu var mı?

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
2 hafta sonra kendiliğinden kalkar. Siz kaldıramazsınız:)
gönderen tengildet
Prş May 14, 2020 1:58 pm
Foruma Git
Konuya Git

Mersis yazdı:
Çrş May 13, 2020 7:28 am
Apk iptv kısmında kendi iptv im stabil çalışmıyor.
Sanki kanal seçiyor.
Acaba iptv im demi sorun var diye kontrol ettim TiviMate, İptv Extreme Pro yapıyor, Smart iptv'de sorunsuz çalışıyor.
SeyirTürk 'de %90 çalışmıyor.
Gelecek sürümde düzelmiş olacak. Teşekkürler.
gönderen Casem27
Prş May 14, 2020 2:34 pm
Foruma Git
Konuya Git

ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği ya...
gönderen tengildet
Prş May 14, 2020 7:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

IPTV8 Güncellendi

IPTV 8 güncellendi, bir çok ulusal kanal eklendi ayrıca şabantv ve sinevid kanallarıda IPTV8 de.

Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
gönderen oscar
Prş May 14, 2020 11:15 pm
Foruma Git
Konuya Git

güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
gönderen tengildet
Prş May 14, 2020 11:18 pm
Foruma Git
Konuya Git

oscar yazdı:
Prş May 14, 2020 11:15 pm
güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
mouse ile ilgili bir değişikliğimiz yada kodlamamız olmadı ama kodlara tekrar bakalım, Geri bildiriminiz için teşekkürler.
gönderen yy42
Cum May 15, 2020 4:03 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

Üstadım Cihazın android versiyonu 5.1 videolar açılmıyor ekran beyazlaşıyor ve başa dönüyor. Düşük versiyon android de de çalışma yapılırsa memnun kalırız.
gönderen staluer
Cum May 15, 2020 1:07 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

Merhaba,
Ben aşağıdaki seçenekleri Android uygulamada bulamıyorum;
IMDb Top 250
Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları

Acaba bende mi bir hata var?
gönderen yildo
Cum May 15, 2020 1:23 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Baba

der konusu olacak kadar manali ve anlamli
gönderen tengildet
Cum May 15, 2020 1:26 pm
Foruma Git
Konuya Git

Imdb top250 film sekmesinde en alttaki sıradır. Rabbit için yazdığınızı tam anlamamakla beraber aklımdakileri söyleyeyim: Rabbitin aktif olması için iki koşul var: 1. uygulamada giriş yapın, 2. ayarlarda keyword kısmına Rabbit yazın. Bunları yaptıktan sonra filmler sekmesindeki sol üstteki menu tuşu...