2 hafta sonra kendiliğinden kalkar. Siz kaldıramazsınız:)Turan_Turkaz yazdı: ↑Prş May 14, 2020 12:20 amMerhaba usta. Kral Şakir diye bir diziye tıkladım ve geri döndüm. Ana sayfada hâla izlemeye devam et diye duruyor. Bir türlü kaldıramadım. Acaba bir yolu var mı?
Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Prş May 14, 2020 12:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
- Prş May 14, 2020 1:58 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Gelecek sürümde düzelmiş olacak. Teşekkürler.
- Prş May 14, 2020 2:34 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
ustalar ellerinize emeğinize sağlık.. seyirtürkte ıptv bölümünde arayüzde biraz daha iyileştirme olursa çok güzel olur. Kanal barı sağ veya sol tarafta çıkarsa iyi olur. şuan ekranın tam ortasında yatay şerit olarak geliyor. Birde benim mi box s cihazımda kumanda sağ-sol tuşları kanal değişikliği ya...
- Prş May 14, 2020 7:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
IPTV8 Güncellendi
IPTV 8 güncellendi, bir çok ulusal kanal eklendi ayrıca şabantv ve sinevid kanallarıda IPTV8 de.
Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
Sadece bu IPTV nin güncellemesi duyurulacak, diğerleri otomatik güncelleniyor.
- Prş May 14, 2020 11:15 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
güncellemeyi kurdum emeğinize sağlık yalnız android box üzerine kablosuz usb mouse çalışmıyor şu an önceki sürümde çalışıyordu.box un kendi kumandası çalışıyor sadece.
- Prş May 14, 2020 11:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
mouse ile ilgili bir değişikliğimiz yada kodlamamız olmadı ama kodlara tekrar bakalım, Geri bildiriminiz için teşekkürler.
- Cum May 15, 2020 4:03 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Üstadım Cihazın android versiyonu 5.1 videolar açılmıyor ekran beyazlaşıyor ve başa dönüyor. Düşük versiyon android de de çalışma yapılırsa memnun kalırız.
- Cum May 15, 2020 1:07 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Merhaba,
Ben aşağıdaki seçenekleri Android uygulamada bulamıyorum;
IMDb Top 250
Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları
Acaba bende mi bir hata var?
Ben aşağıdaki seçenekleri Android uygulamada bulamıyorum;
IMDb Top 250
Rabbit IPTV ye Chaturbate kanalları
Acaba bende mi bir hata var?
- Cum May 15, 2020 1:23 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Baba
der konusu olacak kadar manali ve anlamli
- Cum May 15, 2020 1:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Imdb top250 film sekmesinde en alttaki sıradır. Rabbit için yazdığınızı tam anlamamakla beraber aklımdakileri söyleyeyim: Rabbitin aktif olması için iki koşul var: 1. uygulamada giriş yapın, 2. ayarlarda keyword kısmına Rabbit yazın. Bunları yaptıktan sonra filmler sekmesindeki sol üstteki menu tuşu...