2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 15, 2020 1:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: IPTV8 Güncellendi
şabantv ve sinevid kanalları düzgün çalışmadıklarından kaldırıldı.
- Cum May 15, 2020 9:27 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)
Teşekkürler.
IMDB kısmında, hatta tüm film ve kategori kısımlarında IMDB puanına göre sıralama yapmak mümkün olabilir mi?
IMDB kısmında, hatta tüm film ve kategori kısımlarında IMDB puanına göre sıralama yapmak mümkün olabilir mi?
- Cmt May 16, 2020 12:18 am
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: teşekkür ve öneri
Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106]
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Cmt May 16, 2020 7:29 am
- Foruma Git
- Konuya Git
ALEF
Merhaba blu tv'de yayınlanan ALEF dizisinin bölümlerini ekleme şansınız var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
- Cmt May 16, 2020 12:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: ALEF
Tek tek dizi ekleyemiyoruz maalesef, aldığımız siteler kendi sitelerine eklerse o zaman bizde de olur. Teşekkürler.
- Cmt May 16, 2020 12:33 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106] G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir kaç örnek verirseniz bölüm ve son bilgileri ile kontr...
- Cmt May 16, 2020 12:35 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Android TV Uygulaması Hakkında birkaç öneri
Merhaba android tv uygulaması için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Seyirtürk uygulaması harika öncelikle yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ancak içerikleri kontrol için uygulamaya ebeveyn kontrolü tarzı bir özellik ekleyebilirseniz harika olacağını düşünüyorum. Çünkü evdeki çocuklar t...
- Cmt May 16, 2020 1:48 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106] G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir kaç örnek verirseniz bölüm ve son bilgileri ile kontr...
- Cmt May 16, 2020 4:10 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)
Kodi.log dosyasını yüklemeyi başardım zipten kur diyerek de ne yaptım ben şimdi onu bile anlamadım
- Cmt May 16, 2020 4:28 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Androidlerde bazı file.ru linkleri çalışmayabiliyor. Sonraki güncellememizde bu sorun giderilmiş olacak.