24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu

Geri dön

gönderen tengildet
Cum May 15, 2020 1:56 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: IPTV8 Güncellendi

şabantv ve sinevid kanalları düzgün çalışmadıklarından kaldırıldı.
gönderen staluer
Cum May 15, 2020 9:27 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android 1.4 Kodi 3.4.5 yayınlandı.(düzeltme yayınlandı seyirTURK Anroid 1.41)

Teşekkürler.
IMDB kısmında, hatta tüm film ve kategori kısımlarında IMDB puanına göre sıralama yapmak mümkün olabilir mi?
gönderen notdream
Cmt May 16, 2020 12:18 am
Foruma Git
Konuya Git

Re: teşekkür ve öneri

Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106]

G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderen akdemirtamer
Cmt May 16, 2020 7:29 am
Foruma Git
Konuya Git

ALEF

Merhaba blu tv'de yayınlanan ALEF dizisinin bölümlerini ekleme şansınız var mı?

Şimdiden teşekkürler.
Resim
gönderen tengildet
Cmt May 16, 2020 12:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: ALEF

Tek tek dizi ekleyemiyoruz maalesef, aldığımız siteler kendi sitelerine eklerse o zaman bizde de olur. Teşekkürler.
gönderen tengildet
Cmt May 16, 2020 12:33 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106] G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir kaç örnek verirseniz bölüm ve son bilgileri ile kontr...
gönderen enesyetkin44
Cmt May 16, 2020 12:35 pm
Foruma Git
Konuya Git

Android TV Uygulaması Hakkında birkaç öneri

Merhaba android tv uygulaması için birkaç öneride bulunmak istiyorum. Seyirtürk uygulaması harika öncelikle yapımda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ancak içerikleri kontrol için uygulamaya ebeveyn kontrolü tarzı bir özellik ekleyebilirseniz harika olacağını düşünüyorum. Çünkü evdeki çocuklar t...
gönderen homers
Cmt May 16, 2020 1:48 pm
Foruma Git
Konuya Git

Merhaba arkadaşlar! Ellerinize yüreğinize sağlık herşey için teşekkürler. Dizilla nın altyazı linkleri genelde Türkçe dublajı açıyor. İlginizi rica ediyorum. Tekrar teşekkür ederim [emoji106] G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bir kaç örnek verirseniz bölüm ve son bilgileri ile kontr...
gönderen stumpyNecmi
Cmt May 16, 2020 4:10 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: Kodi sürüm 3.3.3 yayınlandı. (3.3.2 için düzeltme sürümü)

Kodi.log dosyasını yüklemeyi başardım zipten kur diyerek de ne yaptım ben şimdi onu bile anlamadım :D
gönderen TeJR
Cmt May 16, 2020 4:28 pm
Foruma Git
Konuya Git

Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.

Androidlerde bazı file.ru linkleri çalışmayabiliyor. Sonraki güncellememizde bu sorun giderilmiş olacak.