2131 uygun sonuçtan fazlası bulundu
- Cum May 29, 2020 12:44 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Yeni eklentiler gelecek mi?
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. Ben takip ettiğim edeceğim ilgimi çeken dizileri Favorilerime ekledim.Favorilerimdeki dizilere yeni bölüm linki eklendiğinde ama posterde bir işaret olsa ama üst ilk sıraya taşınsa benim için yeterli olur.Bu arad...
- Cum May 29, 2020 12:51 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: Kendi IPTV miz
Merhabalar, Seyirtürk gerçekten çok güzel, Teşekkürler, Burada: lg de çalışan mkip uygulamasında benim iptv'm kategorili olarak gelmekte, Fakat seyirtürk'de gelmemekte, Kodi için iptv satandan ayrı bir liste mi almalıyız. İyi çalışmalar, Teşekkürler Kodi için ayrı liste almanıza gerek yok, ama m3u ...
- Cum May 29, 2020 12:54 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Cevabın ve anlatımın için minnettarım. M3U listem bütün iptv playerlerde kategorize olarak görülüyor. Sadece seyirtürkün desteklediği formatın bir m3u örneğini paylaşırsanız makbule geçer. [emoji847] Hatta EPG desteği de olursa süper olurdu. Yani linki girerken, ir de EPG linki girsek öyle kaydetse...
- Cum May 29, 2020 12:56 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. Ben takip ettiğim edeceğim ilgimi çeken dizileri Favorilerime ekledim.Favorilerimdeki dizilere yeni bölüm linki eklendiğinde ama posterde bir işaret olsa ama üst ilk sıraya taşınsa benim için yeterli olur.Bu arad...
- Cum May 29, 2020 1:00 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aldığınız m3u listesinin sonuna Plus eklerseniz cillop olur.
- Cum May 29, 2020 1:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
@tengildet
Üstadım game of thrones in 2.sezondan itibaren türkçe dublajini buldum bir sitede linkini alta yazıyorum ekleyebilirmisin bir bakarsan seviniriz.
https://wowfilmizle.com/dizi/game-of-th ... -2/bolum-1
Üstadım game of thrones in 2.sezondan itibaren türkçe dublajini buldum bir sitede linkini alta yazıyorum ekleyebilirmisin bir bakarsan seviniriz.
https://wowfilmizle.com/dizi/game-of-th ... -2/bolum-1
- Cum May 29, 2020 1:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Aslında favorilerde olması takip etmemiz, listeden silmemiz açısından yeterli sanırım. ... Agents of S.H.I.E.L.D. 7.Sezon 1.Bölüm çıktı eklerseniz sevinirim diyecektim ki zaten eklenmiş ama yeni bölümü çıkan diziler kısmında görünmüyor.Saygılar.. Kontrollerimizde gördük ki (the 100 diziside öyle) b...
- Cum May 29, 2020 2:18 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
...Kastettiğim EPG yapmanız değil, hazır EPG url linki oraya yapıştırmak için seçenek... İşte bende onu yazdım epg linkini girdikten sonraki kısım anlattığım, belki sizin iptv sağlayıcınız epg bilgisini içeren linkide size veriyor olabilir ama iptv cilerin %99 u epg vermiyor ve dolayısı ile m3u lis...
- Cum May 29, 2020 2:26 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Android 7'de. Son versiyonda tüm linklerdeki filmler başlayınca belli süre sonra durup açılmıyor. Başka linke geçincede o sorun devam ediyor. Şanslıysak 10. denemede aynı yada denenmiş diğer film linki sonuna kadar izlenebiliniyor. Sanırım player yada başka bişey devam etmesini engelliyor. İnternet ...
- Cum May 29, 2020 2:38 pm
- Foruma Git
- Konuya Git
Re: seyirTURK Android sorunlarını buradan paylaşalım.
Android 7'de. Son versiyonda tüm linklerdeki filmler başlayınca belli süre sonra durup açılmıyor. Başka linke geçincede o sorun devam ediyor. Şanslıysak 10. denemede aynı yada denenmiş diğer film linki sonuna kadar izlenebiliniyor. Sanırım player yada başka bişey devam etmesini engelliyor. İnternet...